Рівне:

Створення та просування сайтів

Ющенко не задоволений процесом підрахунку голосів

Україна і світ 30-бер, 2006, 10:299 prov 958
Президент України Віктор Ющенко висловив своє занепокоєння і незадоволення процесом підрахунку голосів у деяких регіонах.
Глава держави скерував відповідну телеграму голові ЦВК Ярославу Давидовичу, Генеральному прокурору Олександру Медведьку, голові СБУ Ігорю Дріжчаному, міністрові внутрішніх справ Юрію Луценку, голові Ради міністрів Автономної Республіки Крим, головам Київської і Севастопольської міськадміністрацій, головам Донецької, Дніпропетровської, Луганської, Херсонської, Запорізької, Київської, Кіровоградської, Миколаївської, Чернівецької, Одеської і Харківської облдержадміністрацій.
У цих областях спостерігається помітне відставання з підрахунком голосів порівняно із загальноукраїнськими показниками. «Це можна оцінювати як свідомі дії на користь окремих політичних сил», — наголошується в телеграмі Президента.
Ющенко впевнений, що підрахунок голосів — неймовірно важливий етап виборів, що має відбуватися з чітким дотриманням законодавства. «Вимагаю невідкладного реагування і прийняття в межах своїх повноважень вичерпних заходів для забезпечення своєчасного, суворо відповідно до закону, встановлення результатів виборів», — зауважує Президент.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору