Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Україна і світ 23-бер, 2006, 10:319 prov 1 478
Найактивніше
Голосували на Тернопільщині
Як повідомив на прес-конференції голова Центральної виборчої комісії Ярослав Давидович, у 216 з 225 округів проголосувало 67,13% виборців.
За словами Давидовича, загалом до списків виборців було включено 37 млн. 171 тис. 949 виборців, узяло участь у голосуванні 24 млн. 957 тис. 246 виборців.
Голова ЦВК порівняв цьогорічну ситуацію з виборами до Верховної Ради 2002 року, коли в списки виборців було включено 37 млн. 68 тис. 571 особа, з яких одержали бюлетені 24 млн. 174 тис. 975 людей і, таким чином, у голосуванні взяло участь 65,21% виборців.
Ярослав Давидович також навів дані активності виборців по областях. Він сказав, що найбільшу активність виявили виборці Тернопільської області, з яких проголосувало 76,6% (на виборах до Верховної Ради 2002 року Тернопільська область також була найактивнішою, тоді проголосувало 78,93%).
За словами керівника комісії, друге місце серед найактивніших областей на виборах до Верховної Ради зайняла Львівська область, у якій проголосувало 74,48% виборців (на виборах до парламенту 2002 року — 67,78%).

Черновецький лідирує на посаду мера Києва
Кандидат у мери Києва Леонід Черновецький лідирує на виборах з 31,05% голосів виборців за підрахунками на 383 дільницях з 1024, повідомляють Українські новини.
Про це свідчать дані, оприлюднені Київською територіальною виборчою комісією.
Кандидат у мери Віталій Кличко набирає 24,12%, нинішній мер Олександр Омельченко —21,65%, Юрій Кармазін — 5,45%, Адам Мартинюк — 2,84%, Валерій Асадчев — 2,76%, Валерій Пустовойтенко — 1,57%, Ольга Сумська — 0,94%.

У Росії розбився вертоліт
У Якутії у понеділок, 27 березня, розбився вертоліт Мі-8. У результаті загинуло 5 осіб.
Вертоліт авіакомпанії “Полярные авиалинии” виконував санітарний рейс за маршрутом селище Чокурдах — Російське Устьє. Аварія сталася в понеділок о 17:08 за московським часом. Вертоліт упав при сходженні на посадку приблизно за кілометр від селища Російське Устьє.
Усього на борту знаходилося 12 людей: п’ять членів екіпажу та сім пасажирів. Усі пасажири були за фахом медиками. Серед загиблих є і члени екіпажу.
Причини аварії встановлюються.

Візи в Європу не подорожчають
Європейський Союз відмовився від біометричних віз, до яких би входили тривимірне цифрове зображення голови і відбитки десяти пальців, що зробило б неможливим підробку таких документів і проїзду по них інших людей. Відмовитися від цієї ідеї довелося через несумісність, що виникає при “сусідстві” чіпа електронної візи з носієм біометричної інформації в паспорті і приводить до виходу з ладу обох пристроїв, пише українська газета “Сегодня”.
Оскільки технологічного вирішення цієї проблеми знайти не вдалося, у Єврокомісії вирішили відмовитися від реалізації проекту. Перейти на новий вид віз для нерезидентів ЄС — з носієм біометричної інформації — у ЄС мали намір з 1 січня 2007 року.
У разі введення біометричних віз усі, кому потрібен для в’їзду в Європу дозвіл, мали б платити за візу мінімум 60 євро, зараз це коштує 35 євро.

Автокатастрофа на Волині
На трасі Володимир-Волинськиий - Жовква біля села Новосілки Володимир-Волинського району Волинської області 3 осіб загинуло і 4 госпіталізовано через зіткнення автомобілів Seat Ibiza і Toyota.
Про це йдеться в повідомленні Міністерства з питань надзвичайних ситуацій. Автокатастрофа сталася в понеділок, 27 березня. Усі троє загиблих — водій і пасажири Seat. 4 потерпілих із травмами різного ступеня тяжкості доставили в Нововолинську міську лікарню. За словами голови Центральної виборчої комісії Ярослава Давидовича, в аварії загинули голова і два члени однієї з виборчих комісій Волинської області. Він не уточнив, члени якої з комісій потрапили в аварію. Попередня причина ДТП — водій автомобіля Seat не впорався з керуванням на мокрій дорозі і виїхав на зустрічну смугу руху. За фактом пригоди правоохоронні органи проводять розслідування.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору