Рівне:

Створення та просування сайтів

Авто для клеванського шерифа

Кримінал 30-бер, 2006, 10:399 prov 1 177
Нещодавно начальник УМВС України в Рівненській області полковник міліції Сергій Піддубний завітав на обійстя клеванського «шерифа», майора міліції Геннадія Пінчука, щоб вручити йому ключі та техпаспорт від новенького автомобіля «Нива».
Геннадій Пінчук разом з напарником обслуговує майже десятитисячне селище. Основну масу робочого часу проводить не в кабінеті. Його стара «Нива» білого кольору невпинно мандрує по всій території селища і за його межами. Справ у господаря багато, тож його «автокінь» від інтенсивної експлуатації став «накульгувати».
Новому авто Геннадій Пінчук зрадів, напевне, більше ніж нагрудному знаку МВС «За відзнаку в службі», який він теж отримав із рук начальника УМВС.
— Переконаний, що не за горами той час, коли кожен дільничний у нашій області буде мати службовий автомобіль, — зазначив начальник УМВС Сергій Піддубний. — На жаль, теперішня обласна влада відвернулася від проблем міліції, не надає їй жодної допомоги, стала на шлях згортання обласних програм протидії злочинності. Однак, завдяки допомозі міністра внутрішніх справ Юрія Луценка Клеванський опорний пункт охорони порядку сьогодні отримав нове авто, щоб жителі селища відчували ефективну допомогу міліції.
Недовго тривала імпровізована урочистість. Міліціонерів чекали справи. Геннадій Пінчук одразу осідлав нове авто і поїхав на виклик — надійшло повідомлення про крадіжку з місцевого магазину.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору