Рівне:

Створення та просування сайтів

Піддубний дасть бій злочинцям

Кримінал 27-жов, 2005, 11:319 prov 1 186
Першу прес-конференцію для ЗМІ Рівненщини провів новий начальник Рівненської міліції Сергій Піддубний. Певно, багатьох мешканців нашої області цікавить, що ж за людина змінила на посаді Григорія Зарічнюка.
Сергій Піддубний народився 25 травня 1959 року в селищі Клевань Рівненської області. У 1982 році закінчив Львівський політехнічний інститут. Згодом здобув юридичну освіту у Львівському інституті внутрішніх справ. До свого призначення начальником УМВС України у Рівненській області очолював підрозділ внутрішньої безпеки на Львівщині. Одруженений. Має сина Віктора студента 5 курсу факультету міжнародних відносин Львівського державного університету імені І. Франка.
Високої думки щодо професійних данних Піддубного і міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко, який вважає, що призначення нового керівника міліції викликане необхідністю посилення боротьби зі злочинністю.
Прес-конференцію засобам масової інформації Сергій Піддубний надав вперше. За його словами, він ще ніколи не звітував четвертій владі, тому що попереднє місце роботи не давало йому такої змоги, оскільки інформація була суворо засекречена. Головну увагу за його керівництва міліціонери звернуть на грабежі та північні райони нашої області, де масово крадуть ліс та добувають незаконно бурштин. Пообіцяв Сергій Піддубний і частіше зустрічатися із засобами масової інформації Рівного та звітувати про просування справ, які не були розкриті за час роботи його попередника Григорія Зарічнюка.
По закінчені прес-конференції пан Піддубний запросив журналістів повправлятися у володінні бойовою зброєю у головному тиру УМВС у Рівненській області, що дало змогу подивитися на навички стрільби місцевих журналістів. І, чесно кажучи, багато з них відстрілялись досить таки непогано.
Олександр ШЕРШЕНЬ,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору