Рівне:

Створення та просування сайтів

піддубний — ореховський: примирення

Кримінал 03-сер, 2006, 11:599 prov 1 028
Начальник УМВС України в Рівненській області полковник Сергій Піддубний вирішив порадувати журналістів ще раз, запросивши їх на другу за два тижні прес-конференцію.
Цього разу головний міліціонер був у значно кращому настрої, ніж минулого тижня, коли проводив прес-конференцію, на якій відповідав на запитання, чи то пак звинувачення, які дуже цікавили екс-голову РОДА Василя Червонія.
Понад годину пан Піддубний відповідав на запитання журналістів, розповівши чимало цікавого. Зокрема, він повідомив, що з прокуратурою у нього зараз склалися нормальні відносини. А кпини на адресу прокуратури, які йшли з його вуст минулого разу, були зумовлені роздратуванням, яке пан Червоній викликав своїм листом до міністра внутрішніх справ.
— Нічого поганого і хорошого не скажу. Ми з Леонідом Ореховським антагонізмів не маємо. Ми з ним переговорили, він висловив свої погляди, а я свої. Тож надалі ми будемо разом приймати рішення із суперечливих питань.
Досить цікава ситуація склалася із заступниками Сергія Піддубного. За рішенням Печерського райсуду міста Києва, на посаді першого заступника начальника УМВС України в Рівненській області поновлено В’ячеслава Чайку. Такий «нелюбий» головному міліціонеру області заступник буде також обіймати посаду начальника кримінальної міліції. Тож тепер пан Піддубний має два перших заступники: крім вищезгаданого В’ячеслава Чайки, ще одним першим заступником одночасно є й Антолій Бужанський. Надалі працювати Сергію Піддубному, очевидно, буде вдвічі цікавіше.
Також головний міліціонер області виправив сказане на минулій конференції, коли заявив, що колишнього начальника ВДАІ УМВС України в Рівненській області Едуарда Герасимчука не хоче бачити на Рівненщині. Він додав, що «не хоче бачити пана екс-головного ДАІшника Рівненщини саме в рядах рівненської міліції». І, за його словами, якщо той виявить бажання й надалі працювати в лавах правоохоронних органів, то він може сподіватися лише на посаду помічника дільничного у якомусь віддаленому районі області.
Розповів Сергій Піддубний і про те, як просувається розслідування справи нещодавньої трагедії, в якій загинуло чотири наших земляки, які зіткнулися з автомобілем мера Луцька Богданом Шибою. Нагадаємо, що ця ДТП сталася 12 липня у селі Зоря Рівненського району. Тож, за словами Сергія Піддубного, правила дорожнього руху порушили саме наші земляки. Проби на алкоголь показали, що і Богдан Шиба, і водій «Опель-Кадета» Андрій Карпінський були тверезими.
Загалом можна зробити висновок, що Сергій Піддубний нарешті перестав ігнорувати пресу. Він і надалі пообіцяв зустрічатися із журналістами та відповідати на будь-які запитання, які в них виникнуть, але тільки не у режимі телефонного зв’язку.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору