Рівне:

Створення та просування сайтів

уенпісти проти ПІДДУБНого

Кримінал 11-травня, 2006, 15:189 prov 1 022
Має намір подати позов до суду на голову облдержадміністрації Василя Червонія за образу честі та гідності начальник УМВС України в Рівенській області Сергій Піддубний. Причиною, яка призвела до такого рішення, став виступ голови РОДА під час мітингу після сесії обласної ради, в якому пана Піддубного звинуватили у скоєнні низки злочинів.
Нагадаємо, що 4 травня під час засідання сесії Рівненської обласної ради голова ОДА Василь Червоній розповів, що він надіслав міністру внутрішніх справ Юрію Луценку звернення з вимогою звільнити начальника УМВС України в області Сергія Піддубного. У зверненні йшлося про те, що 3 травня у Всесвітній день свободи преси підлеглі начальника УМВС України у Рівненській області затримали працівників однієї з газет, які розповсюджували запрошення на пікетування сесії обласної ради під гаслом “Ні – олігархічному реваншу Бакаїв і Сорок”. Окрім запрошень, мешканцям обласного центру журналісти роздавали й інформаційний матеріал “Про що мовчить Олександр Данильчук”.
Втім, міліціонери не дозволили розповсюдження цих матеріалів, а працівників газети затримали і доправили у міське відділення міліції, де у них вилучили друковану продукцію.
Такі дії “уенпісти” вважкають незаконними і такими, які грубо порушують конституційні права людей. Тому, як зазначив член фракції УНП в облраді Сергій Олексіюк, щоб припинити “безпредєл” на Рівненщині, вони також звертаються до Президента з тим, аби він звільнив з посади начальника УМВС України у Рівненській області Сергія Піддубного, який “перетворив Рівненщину у політичну жандармерію”.
Марина ДАНИЛЮК,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору