Рівне:

Створення та просування сайтів

Міф про Фольксваген-Фаетон

Кримінал 11-травня, 2006, 15:179 prov 1 186
Вчора у Рівненській облдержадміністрації відбулася прес-конференція щодо діяльності працівників міліції та безпосередньо керівника УМВС України в Рівненській області Сергія Піддубного.
На жаль, на зустріч із журналістами не прийшов ВасильЧервоній, який у черговий раз поїхав у справах до столиці. Проте і без пана голови на прес-конференції було кому говорити. Зокрема, присутніми у залі були керівник апарату ОДА Яків Іващук, радник з юридичних питань ОДА Віктор Дежнюк та редактор часопису «Волинь» Сергій Степанишин. Знову на вустах у всіх був легендарний колишній автомобіль голови ОДА «Фольксваген-Фаетон» та дії рівненських правоохоронців.
Нагадаємо, що минулої п’ятниці до гаража облдержадміністрації завітав заступник начальника УМВС у Рівненській області Руслан Демуров із працівниками міліції. Правоохоронці у присутності керівника гаража завантажили на евакуатор автомобіль «Фольксваген-Фаетон», яким близько року користувався голова Рівненської ОДА. Як повідомив начальник ЦГЗ УМВС України в Рівненській області Сергій Редько, у липні 2005 року колишній начальник УМВСУ в Рівненській області Григорій Зарічнюк та начальник обласного ВДАІ Едуард Герасимчук без відповідного юридичного оформлення передали дорогу іномарку в користування пану Червонію. І, можливо б, голова ОДА і надалі б користувався цим авто, якби це порушення не виявив нинішній головний міліціонер області Сергій Піддубний.
Ще раніше на підставі проведеної перевірки голові ОДА направили лист із проханням повернути автомобіль. Але Василь Червоній проігнорував цю вимогу. Тож і змушені були правоохоронці повертати транспортний засіб, який, як вважають вони, належить саме їм.
Прихильники Василя Червонія вважають, що відразу після обрання головою Рівненської обласної ради Олександра Данильчука події у Рівному почали розгортатися за «суто білоруським сценарієм». Рівненська міліція почала відкрито ставити палки в колеса нинішньому керівнику області.
На разі невідомо, хто в цій ситуації правий: співробітники УМВС чи голова ОДА. Зрозуміло одне, що автомобіль «Фольксваген-Фаетон» ще наробить багато галасу у всіх гілках влади.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору