Рівне:

Створення та просування сайтів

Бузинарський судитиметься з Червонієм

Актуально 09-бер, 2006, 13:049 prov 1 011
Керівник регіональної приймальні Президента в Рівненській області Михайло Бузинарський на зустрічі із журналістами повідомив, що голова обласної державної адміністрації Василь Червоній повинен в суді обгрунтувати свої обвинувачення щодо нього. Нагадаємо, що пана Червонія обурило те, що Михайло Бузинарський ще минулого року вручив годинник Президента директорові РАЕС пану Фрідману. Василь Червоній розцінив ці дії як протизаконні і повідомив про цей факт та ще деякі відомі йому неправомірні дії Михайла Бузинарського голові Секретаріату Президента України Олегу Рибачуку.
У зв»язку з цим пан Бузинарський дії голови ОДА прокоментував так:
– Ситуація на Рівненщині є такою, що голова РОДА не бажає бачити на керівних посадах у області людей, які займають принципову позицію щодо недоліків роботи виконавчої влади на Рівненщині. Майже рік тому, коли мене призначили на посаду керівника приймальні Президента України в Рівненській області, всім було відомо, що Василь Червоній на цій посаді бачив свою людину та намагався посприяти її призначенню. Натомість на цю посаду призначили мене.
Також пан Бузинарський не думав, що Василь Червоній вдасться до таких «ганебних дій, які недостойні справжнього мужчини». Маючи на увазі лист, який був надрукований в деяких періодичних виданнях Рівного.
– Я не міг повірити, що такий лист взагалі в природі існує, – зазначив він. Та тепер я отримав копію цього листа і хочу вам сказати, що все в ньому неправда. Викладене в ньому – лише брудний наклеп, спрямований очорнити мене перед найвищим керівництвом держави. Окрім того, через ЗМІ запрошую пана голову до суду, щоб він спробував довести там свої брутальні звинувачення і подивитися мені в очі, якщо він мужчина.
Надав Михайло Бузинарський і всі необхідні довідки, які спростовують все написане в листі. Зокрема, з прокуратури Львівської області та прокуратури Бродівського району там раніше мешкав пан Бузинарський, у яких сказано, що кримінальні справи щодо нього не порушувалися та не розслідувалися. Також не має претензій до керівника приймальні Президента і обласна прокуратура та начальник УМВС України в Рівненській області Сергій Піддубний.
Тож, щоб відмитися від бруду, пан Бузинарський подав заяву до суду. Моральних збитків Михайло Бузинарський не вимагає, просить визнати дії посадової особи Рівненської обласної державної адміністрації неправомірними. Зобов»язати РОДА лист №01/4045/01-01/5 від 26.12.2005 року від імені голови обласної адміністрації В. Червонія до голови Секретаріату Президента України О. Рибачука відкликати.
До речі, зараз керівник регіональної приймальні Президента в Рівненській області перебуває на лікарняному. Далися взнаки старі травми, одержані під час служби в Афганістані. Розгляд же самої справи відбудеться 14 березня о 10.00 в приміщенні міського суду, куди й запросив усіх журналістів пан Бузинарський. Бо, як він процитував слова нашого Президента, влада повинна бути прозорою та чесною.
Олександр ШЕРШЕНЬ,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору