Рівне:

Створення та просування сайтів

ФОРУМ ПІД ПАТРОНАТОМ ПРЕЗИДЕНТА

Новини регіону 08-гру, 2005, 15:569 prov 1 130
У Рівненському палаці дітей та молоді в рамках Всеукраїнського проекту “Культура великого народу починається з душі маленької дитини” під патронатом Президента України Віктора Ющенка відбувся форум за участю голови облдержадміністрації Василя Червонія, голови ради Міжнародної громадської організації “Світ родини”, народного депутата України Лариси Усаченко, її заступника Івана Кучерини, керівника регіональної приймальні Президента України в Рівненській області Михайла Бузинарського, начальника управління сім”ї, молоді та спорту облдержадміністації Михайла Волинця та начальника управління культури облдержадміністрації Петра Давидюка.
Керівник виконавчої влади краю зачитав учасникам форуму привітання від Віктора Ющенка та вручив Рівненському навчально-реабілітаційному центру “Особлива дитина” та Рівненській ЗОШ №26 музичні центри. Він запевнив присутніх, що влада робитиме все для того, аби діти-сироти та діти, позбавлені батьківської опіки, відчували турботу про них. Зовсім скоро в селі Олександрія Рівненського району відчинить двері перед такими дітьми ціле містечко.
Учасники форуму сподівалися на приїзд до Рівного екс-міністра культури України, народної артистки Оксани Білозір. Однак цього не сталося. Щоправда, пісні в її виконанні все-таки прозвучали. У записі. Їх гучномовці доносили до мешканців багатьох прилеглих до палацу дітей і молоді будинків.
Сергій ДОЛЕНКО,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору