Рівне:

Створення та просування сайтів

Бузинарського образили

Актуально 03-лис, 2005, 12:389 prov 971
Приводом для нещодавньої прес-конференції керівника регіональної приймальні Президента Михайла Бузинарського стала публікація в одній із рівненських газет. Найбільше образило пана Михайла звинувачення в його бік у тому, що під час президентських виборів його команда працювала на Віктора Януковича.
Щоб спростувати факти, викладені у статті, Михайло Бузинарський запросив на прес-конференцію людей, із якими йому довелося працювати під час президентських виборів.
– Чесно кажучи, мене дуже здивувала така посилена увага до моєї скромної персони, – зазначив керівник приймальні Президента, – у нас же багато більш важливіших питань, які варто висвітлювати у пресі, наприклад, побиття суддів на Рівненщині, проблеми інвалідів тощо. Але оскільки моя посада пов»язана з іменем Президента, я змушений спростувати брехню.
На захист честі Михайла Бузинарського стали заступник голови РОДА Іван Турко, керівник виконавчого комітету РОО “Народний Союз Наша Україна” Анатолій Жуковський, депутат облради Віра Кобилянська, представник коаліції “Сила народу” Валентин Сухий. Найбільш активно захищала пана Михайла Віра Кобилянська, яка розповіла про те, як проходили президентські вибори на батьківщині Віктора Януковича – Єнакієвому:
– Боротьба там була не на життя, а на смерть, і якби не допомога Михайла Бузинарського, який із своєю командою допоміг нам після виборів виїхати із регіону, не знаю, чи довелося б нам живими повернутися додому.
Сам же Михайло Бузинарський вважає, що причиною публікації стало чиєсь політичне замовлення.
Вікторія ЛЕВЧУК,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору