Рівне:

Створення та просування сайтів

Перша прес-конференція майора

Кримінал 13-лип, 2006, 10:309 prov 1 014
Нещодавно начальник ВДАІ УМВС України в Рівненській області майор Микола Слободенюк провів першу прес-конференцію.
Головний ДАІшник області повідомив, що порівняно з минулим роком в області зросла кількість дорожньо-транспортних пригод. Пов’язано це зі збільшенням інтенсивності руху. За словами майора, цього року вже зареєстровано більше 16-ти тисяч транспортних засобів, тоді, як за аналогічний період минулого року цей показник становив дев’ять з половиною тисяч.
Щодо угонів, то їх кількість зменшилася, хоча все одно трапляються випадки крадіжок автомобілів. Микола Слободенюк розповів, що останнім часом «попитом» в угонщиків користуються буси марки «Мерседес». Також він відповів на запитання, чи борються працівники ДАІ із «гонщиками», які, влаштовуючи свої перегони нічним містом, наражають на небезпеку пішоходів. В основному це водії мотоциклів, які несамовитим ревом лякають гостей та мешканців міста. Пан Слободенюк відповів, що на штрафмайданчику знаходиться вже не один мотоцикл.
Не забули журналісти і запитати про аварію на перехресті вулиць Д. Галицького та Київської, яка трапилася напередодні зустрічі із ЗМІ. Нагадаємо, що 5 липня близько 13.00 в ДТП потрапили мікроавтобус «Форд-Транзит» та «Мерседес Бенц-250», яким керував колишній керівник приймальні Президента в Рівненській області, а нині радник голови ОДА Михайло Бузинарський. Микола Слободенюк розповів, що пасажирка буса, яка постраждала в пригоді після надання допомоги відпущена додому. Сам же пан Бузинарський має прийти до правоохоронців зі своїм адвокатом, щоб дати свідчення по цій ДТП.
Під час прес-конференції також прозвучала інформація, що у Рівному вже виготовляють водійські посвідчення нового зразка. Тож, якщо ви маєте в кишені близько 250 гривень, можете спокійно обміняти старі права на нові.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору