Рівне:

Створення та просування сайтів

На міліцейський поріг Чайку не пустять

--- 31-травня, 2007, 19:329 prov 1 563
З перших уст

На міліцейський поріг Чайку не пустять


Генерал-майор Сергій Піддубний після деякого затишшя у спілкуванні з журналістами вирішив надолужити «втрачене» і поговорити з майстрами пера в спокійній обстановці. Оскільки спілкування проходило досить таки вільно, без дотримання якоїсь однієї теми, то й від Сергія Піддубного вдалося багато чого почути цікавого.

Зокрема, він розповів, що до жінок-міліціонерів ставиться не дуже «поблажливо», бо вони відволікають увагу чоловічої частини правоохоронців. Та й вагітніють вони часто, що, в свою чергу, виливається в кадрові проблеми управління. На запитання журналістів щодо стосунків Сергія Піддубного із нинішнім міністром УМВСУ Василем Цушком, головний міліціонер області зазначив, що його безпосередній начальник професіонал і хороша людина, його рішення не є популістськими, а виваженими та продуманими. Також Сергій Піддубний відзначив, що міністр є вимогливим та жорстким, але разом із тим справедливим.

Поділився Сергій Піддубний і проблемами, які існують у рівненських правоохоронців. Найбільшою бідою є нестача транспортних засобів. Тому він дуже сподівається на те, що врешті-решт міліцейському управлінню з обласного бюджету виділять 300 тисяч гривень на закупівлю нової техніки, якої так не вистачає міліціонерам. І, можливо, незабаром з’являться в міліцейському автопарку дев’ять новеньких ВАЗ-2107, що значно полегшить роботу рівненських захисників порядку. Не розділяє пан Піддубний і багатьох, за його словами, неправомірних рішень, винесених прокуратурою. Розповідає, що багато справ просто закривають, не знайшовши ознак злочину, або роблять усе, щоб пом’якшити вирок порушникам. Для прикладу Сергій Піддубний навів справи хабарників, які відповідно до закону несли б чимале покарання. Але слово „хабар” перекваліфіковують у „незаконну винагороду”, а це вже трактується як легкий злочин, що, в свою чергу, пом’якшує вирок.

До речі, всіх, кого цікавить доля колишнього „заступника” Сергія Піддубного В’ячеслава Чайки, то, як говорить начальник рівненської міліції, той наразі знаходиться в резерві, займаючись бізнесом у Дубні. На поріг же головного міліцейського управління, знову ж таки за словами Сергія Піддубного, пана Чайку ніхто не пустить.

Не обійшлося й без згадки про побитого в нічному клубі „Лагуна” голову обласної ради Олександра Данильчука. Сергій Піддубний повідомив, що всіх причетних до цієї справи осіб вже встановили. Сам же генерал до подібних „установ” не ходить, говорить, що може завітати в якийсь престижний заклад лише в обід, щоб перекусити. До речі, наразі є дуже багато питань у міліціонерів до нічних закладів міста на кшталт „Лагуни”, „Октанта”, „Маршала”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору