Рівне:

Створення та просування сайтів

Арбітри пройдуть відбір

Спорт 30-бер, 2006, 10:549 prov 1 266
Цього тижня в Німеччині 17 європейських рефері змагатимуться за право працювати на матчах чемпіонату світу 2006 року.
У цілому, 44 арбітри з усього світу братимуть участь у відборі, що триватиме з понеділка по п’ятницю у Франкфурті. Під час зборів буде оцінено фізичну готовність та стан здоров’я претендентів. Окрім того, рефері складуть іспит на знання правил гри, їх інтерпретацію, а також на володіння англійською мовою. Далі на них очікує психологічний тест і зустріч із членами Виконавчого комітету ФІФА, яким 30 березня належить визначити 30 арбітрів для проведення чемпіонату світу. Від Старого Світу на роботу в Німеччині претендують Массімо Бусакка (Швейцарія), Франк де Блекере (Бельгія), Массімо Де Сантіс (Італія), Херберт Фандель (Німеччина), Ален Хамер (Люксембург), Тер’є Хауге (Норвегія), Валентин Іванов (Росія), Клаус Бо Ларсен (Данія), Луїс Медіна Канталехо (Іспанія), Мануель Енріке Мехуто Гонсалес (Іспанія), Маркус Мерк (Німеччина), Любош Міхел (Словаччина), Грем Полл (Англія), Ерік Пула (Франція), Роберто Розетті (Італія), Ален Сарс (Франція) і Кірос Вассарас (Греція).
Кандидати, залучені до франкфуртського семінару, вже відвідали перший подібний захід у лютому 2005 року. Після цього їм довелося демонструвати свій професіоналізм на різноманітних міжнародних змаганнях, включаючи низку турнірів ФІФА.
— Рефері будуть ключовим фактором успіху ЧС-2006, саме тому до них буде пред’явлено найбільш жорсткі вимоги, — сказав президент ФІФА Йозеф Блаттер. — Рефері, які зібралися на семінар у Франкфурті, є на цей момент кращими у світі.
Під час світового форуму в Німеччині вперше працюватимуть бригади арбітрів з однієї країни або, принаймні, з однієї конфедерації. “Комітет у справах арбітражу сподівається, що бригади, які мають досвід спільної роботи, швидше реагуватимуть і прийматимуть більш зважені рішення, а це, відповідно, підвищить рівень арбітражу на турнірі”, — йдеться в заяві ФІФА. На останньому засіданні Міжнародної ради футбольних асоціацій (IFAB) було затверджено ряд поправок до чинних правил гри. IFAB звернувся до рефері і їх асистентів з проханням урахувати зміни й вживати рішучих заходів проти затягування часу, грубої гри й симуляції. Головна мета — захистити футболістів та сам футбол.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору