Рівне:

Створення та просування сайтів

РІВНЕНЩИНА СПОРТИВНА

Спорт 06-кві, 2006, 11:529 prov 831
РІВНЕНЩИНА СПОРТИВНА
У черговому турі чемпіонату України з баскетболу серед команд суперліги рівненський «Пульсар» приймав дебютанта ліги команду «Черкаські мавпи», яка прибула до нашого міста з великою та галасливою групою підтримки. Цікава зустріч до заключної десятихвилинки пройшла у рівній боротьбі. Лише у четвертій чверті гості змогли довести свою перевагу і виграти 88:78 (19:28, 29:18, 14:14, 26:18). Найрезультативнішими у рівнян були Олександр Рихлюк та В’ячеслав Ковалевський — по 18 очок, а у черкащан — Чарльз Госа — 23 очки.
Наступний матч рівняни проведуть 15 квітня у Львові. Цей поєдинок, безумовно, стане центральним у цьому сезоні як для нашої команди, так і для львівської. Адже саме за його результатом визначиться одноосібний аутсайдер суперліги.
Результати решти ігор: «Сумихімпром» — БК «Київ» — 92:105, СК «Маріуполь» — «Дніпро» — 75:84, МБК «Миколаїв» — МБК «Одеса» — 87:85, «Кривбасбаскет-Люкс» — «Азовмаш» — 86:95, «Політехнік» — «Львівська політехніка» — 67:62, «Хімік» — «Будівельник» — 91:72.

***
Збірна команда обласного управління міліції «Зірка» повернулася з Дрездена, де брала участь у турнірі з футзалу серед поліцейських спортивних клубів. 24 команди з Німеччини, Росії, Англії, Вірменії, Чехії, Естонії, Польщі, Румунії, Голландії та України були розділені на дві групи, де у попередніх іграх мали визначитися по три кращі команди для участі у фінальній частині турніру. На груповій стадії змагань рівняни поступилися лише футболістам із Санкт-Петербурга і, посівши друге місце у своїй групі, увійшли до шістки фіналістів. У першому матчі жереб звів рівнян з представниками туманного Альбіону — 1:1. Другу гру фіналу зі своїми кривдниками із Санкт-Петербурга вони звели до нульової нічиї. У третьому матчі українці не залишили жодних шансів поліцейським з Мюнхена — 10:0. У матчі з санкт-петербурзькою командою «Вогнеборець» була зафіксована нічия — 1:1. Обігравши поляків з рахунком 2:1, «Зірка» набрала у підсумковому рахунку дев’ять очок і посіла третє місце серед призерів турніру.

***
Рівненський «Хімік» став переможцем зимової першості області з футболу на призи газети «Вільне слово» імені Володимира Шморгуна. У фіналі вони у серії післяматчевих пенальті обіграли оржівський «ОДЕК» — 3:1 (основний час — 1:1). Третє місце посів «Водник», який переграв кузнецовський «Ізотоп» — 2:1.Організатори відзначили кращих гравців: серед воротарів став Олексій Дем’янець («Хімік»), серед захисників — Олександр Григорович («Водник»), серед півзахисників — Олег Кучер («ОДЕК»), серед нападаючих — Олександр Федіна («Ізотоп»). Кращим гравцем турніру названо Олексія Дем’янця.

***
У Луцьку відбувся третій, передостанній тур другого етапу чемпіонату України з волейболу у вищій лізі. На жаль, рівненська «Регіна-АРТ» не змогла втрутитися в боротьбу за друге місце. Програш у головного конкурента за срібло, луцької команди «Університет-ОДЮСШ», — 1:3 (22:25, 12:25, 25:18, 17:25) та лідера, білоцерківської «Росі-Університет», — 1:3 (26:28, 25:21, 23:25, 18:25) залишили рівнянок на третьому місці. В результаті у підопічних Валерія Пархоменка лише одна перемога — над донецькою «Медікою-ШВСМ» — 3:0 (25:21, 25:16, 25:22).
Результати решти ігор: «Рось-Університет» — «Медіка-ШВСМ» — 3:0, «Університет-ОДЮСШ» — «Рось-Університет» — 3:0, «Університет-ОДЮСШ» — «Медіка-ШВСМ» — 3:0.
Перед останнім туром, який відбудеться у Білій Церкві, лідирує «Рось-Університет» — 67 очок. Друге місце у лучанок — 63. Третіми йдуть рівнянки — 60 і замикають четвірку кращих донецькі волейболістки — 55.

***
Через погодні умови були перенесені перші два тури другого кола чемпіонату України серед команд другої ліги. Спочатку рівненський «Верес» мав приймати бородянську «Освіту» (гра відбудеться 9 травня), потім команду з Щасливого «Княжа» (гра відбудеться 30 квітня). Аби набрати необхідну фізичну форму, у четвер наша команда провела товариську гру у Луцьку проти місцевої «Волині». Господарі виставили основний склад і поки гості звикали до футбольного поля, забили два голи. Щоправда, обидва м’ячі були сумнівні: перший з положення поза грою, а другий із сумнівного пенальті. Після перерви рівняни змогли відіграти два м’ячі (відзначилися Юрій Скороход та Вадим Лозян). Футболісти «Вереса» мали змогу забити ще, але рахунок залишився нічийним — 2:2. У суботу «Верес» стартує у другому колі грою у Львові з «Карпатами-2».
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору