Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Україна і світ 13-кві, 2006, 12:149 prov 890
Остаточні результати виборів до Верховної Ради України
Нарешті оголосили остаточні результати виборів до Верховної Ради, які відбулися 26 березня.
За остаточним підрахунком Центральної виборчої комісії, у Верховній Раді Партія регіонів отримає 186 мандатів, блок Юлії Тимошенко — 129, блок “Наша Україна” — 81, Соціалістична партія — 33 і Комуністична партія — 21 мандат. Про це повідомив голова Центральної виборчої комісії Ярослав Давидович.
За його словами, для того, щоб отримати один мандат, політична сила мала набрати 43 810 голосів.
Партія регіонів — 32,14%, БЮТ — 22,29%, “Наша Україна” —13,95%, СПУ — 5,69% та КПУ — 3,66% проходять до верховної Ради за остаточним підрахунком ЦВК.

У Донецькій області заарештували маніяка-убивцю
У Донецькій області заарештовано раніше судимого чоловіка, якого підозрюють у скоєнні трьох згвалтувань і п`яти вбивств.Як повідомили УНІАН у Центрі громадських зв`язків обласного УВС, днями в місті Красногорівка було знайдене тіло 50-річної жінки. Експертизою встановлено, що смерть жінки наступила у результаті черепно-мозкової травми.
В результаті оперативно-розшукових дій незабаром був затриманий раніше тричі судимий 44-річний чоловік, який зізнався у скоєному. За його словами, він напав на жінку з метою згвалтування, проте, одержавши відсіч, ударив жертву головою об дерево.
Як з`ясувалося, підозрюваного розшукували органи внутрішніх справ за здійснення низки тяжких злочинів на сексуальному грунті. Вже зібрані докази по шести епізодах: двох вбивствах, двох згвалтуваннях із вбивствами, одному згвалтуванню, а також завданню тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть. Злочини були скоєні в період з 1996 по 2005 рік на території Куйбишевського, Київського районів Донецька і Маріїнського району області.

На Херсонщині госпіталізували 80 дітей
У Херсонській області протягом доби госпіталізовано 80 вихованців Калінінської школи-інтернату з попереднім діагнозом ГРВІ, повідомляє УНІАН.
Упродовж 6-8 квітня у Великоалександрівській центральній районній лікарні Херсонської області з Калінінської школи-інтернату №1 з попереднім діагнозом гостра респіраторна вірусна інфекція госпіталізовано 80 учнів (1989-1997 року народження) й один вихователь, повідомили у прес-службі Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій і у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи.
Перебіг хвороби — легкого ступеня важкості. В епіцентрі захворювання фахівці районної СЕС проводять комплекс санітарно-протиепідемічних заходів.
Ситуація перебуває під контролем Головного управління МНС України у Херсонській області.

Затонув корабель у Гані
У Гані на озері Вольта затонув паром, на борту якого знаходилося 150 осіб.
Як повідомив представник правоохоронних органів країни, із усіх пасажирів затонулого корабля врятувати вдалося лише 30, інші ж, швидше за все, загинули.
Інцидент стався ще в суботу, 8 квітня, однак про нього стало відомо лише сьогодні. На місці аварії корабля все ще працюють рятувальні команди, котрі шукають тих, хто вижили.
Місцева поліція проводить розслідування причин катастрофи; за однією з версій, затонуле судно було перевантаженим.

Samsung випустив мобільний телефон для пенсіонерів
Компанія Samsung разом з GreatCall випустила стільниковий телефон A120, створений спеціально для літніх аматорів стільникового зв’язку.
Нова розробка була створена в рамках проекту Jitterbug з надання послуг стільникового зв’язку літнім людям.
Samsung A120 відрізняється простим дизайном та інтерфейсом, що дозволить літнім користувачам легко розібратися у функціях телефона і здійснювати необхідні операції з трубкою без зайвих проблем. Кнопки клавіатури A120 більші, ніж у стандартних телефонів, а графіка дисплею схематичніша і чіткіша, це має полегшити використання телефона літніми людьми.
Новинка від Samsung надійде в продаж влітку 2006 року. Про вартість A120 поки не повідомляється.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору