Рівне:

Створення та просування сайтів

Структура податкових органів зміниться

Кримінал 13-кві, 2006, 12:219 prov 1 011
Як повідомив начальник податкової інспекції Рівного Михайло Калитюк, структура податкових органів краю суттєво зміниться. Коли ще вчора в обласному центрі діяла ДПА в області та Рівненська ОДПІ, то незабаром остання реформується в податкову інспекцію Рівного та податкову інспекцію Рівненського району. Таке рішення, за його словами, прийняте на рівні ДПА України й спрямоване на покращення обслуговування платників податків.
Щодо підсумків роботи в минулому кварталі, то, як каже Михайло Калитюк, податківцями обласного центру забезпечено виконання всіх планових показників щодо надходжень до Державного та місцевого бюджетів.
Щодо кампанії декларування доходів громадян, яка закінчилася 31 березня, то, за словами Михайла Калитюка, помітно зріс рівень податкової культури населення.
— Подали декларації громадяни, котрі отримували іноземні прибутки. Один зі них задекларував прибуток 950 тисяч гривень. У нас з‘явився й мільйонер, який отримав прибуток більше трьох мільйонів гривень, – розповів начальник податкової інспекції Рівного.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору