Рівне:

Створення та просування сайтів

У Рівному відбудеться Міжнародний фестиваль козацьких бойових та традиційних мистецтв

Останні новини 25-бер, 2009, 11:099 prov 930
29 березня в Рівному, в МПК “Текстильник” о 17 годині відбудеться II Міжнародний фестиваль козацьких бойових та традиційних мистецтв. Його попередником послуговує Всеукраїнський фестиваль козацьких бойових та традиційних мистецтв «Волинська Січ», який проходив в нашому місті у 2006 та 2007 рр. і мав неабиякий резонанс не лише на теренах області, але й далеко за її межами. Для нашого регіону це є найбільш потужний захід, головною метою якого є популяризація величезного пласту українського бойового звичаю, та пропаганда здорового способу життя.
Цьогоріч проведення фестивалю передбачає кілька етапів. На першому – конкурсна програма на кращий виступ фольклорно-мистецьких напрямків національних бойових мистецтв, а на другому – концертна програма патріотичного спрямування.
Організаторами заходу традиційно стали ВГО Всеукраїнська федерація “Спас” і Міжнародна федерація Бойового Гопака. Приємно також і те, що до проведення фестивалю долучилися Національний Університет водного господарства та природокористування, управління освіти і науки, відділ з питань фізичної культури і спорту Рівненської ОДА, обласний центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” Рівненської облради та МПК “Текстильник”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору