Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині затримано доньку лейтенанта Шмідта

Кримінал 26-бер, 2009, 18:089 prov 1 066
26-річну уродженку Волині Наталію С., яка, не маючи жодного відношення до Збройних Сил, небезкорисливо проводила перевірки у військових частинах України, затримали правоохоронці Дубенського району Рівненщини. Про це повідомили 23 березня з відділу зв‘язків з громадськістю УМВС України в Рівненській області.
За даними правоохоронців, на Полтавщині Наталія С. винесла з оселі офіцера однієї з військових частин, який запросив її до себе і познайомив з родиною, гаманець з грошима, мобільний телефон і фотоапарат.
А затримали її у іншій частині, де, врешті-решт, виконувач обов’язків командира зажадав від гості пред’явити документи, яких у неї не виявилося.
На КПП Дубенської військової частини А-2363 18 березня Наталія прийшла під виглядом старшого лейтенанта сухопутних військ. За словами військовиків, вона представилася донькою одного з відомих у ЗС полковників. Затримана зізналася, що у Львові в камері схову залишила сумку із форменим одягом ще двох родів військ, що завжди діє відповідно до обставин – або “з перевірками” приїздить, або допомоги просить. Наталія добре знає усі “впливові” прізвища у Збройних Силах України і вдало їх використовує, називаючись донькою або племінницею іменитих полковників та генералів. Скільки жертв у її списку – з‘ясовує слідство.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору