Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Україна і світ 20-кві, 2006, 09:409 prov 935
Суд не врахував побажання аутсайдерів
Вищий адміністративний суд прийняв рішення приєднати до основної позовної заяви про визнання неправомірними дії Центральної виборчої комісії з установлення результатів виборів народних депутатів три додаткових позови, які надійшли до суду від Блоку Юрія Кармазіна, партії «Віче» та Народного блоку Литвина. Як передає кореспондент УНІАН, таку постанову зачитав у суді головуючий суддя Олександр Пасенюк.
Як зазначається у постанові, приєднання цих позовів відбулося, оскільки зміст основної позовної заяви та позовів, які надійшли додатково, мають однакову вимогу, тобто оскарження дій Центральної виборчої комісії.
Як повідомляло УНІАН, 15 квітня Вищий адміністративний суд України почав розгляд позову Блоку Наталії Вітренко “Народна опозиція” і Блоку Кармазіна до ЦВК про визнання неправомірними дії комісії з установлення результатів виборів народних депутатів 26 березня.

Юля заборонила підлеглим дружити з Януковичем
Лідер Блоку БЮТ Юлія Тимошенко заборонила керівникам виборчих штабів і партійних організацій, що входять до складу БЮТ, співпрацювати з Партією регіонів. Відповідну телеграму Тимошенко надіслала керівникам регіональних штабів БЮТ, повідомляє прес-служба Блоку.
“Звертаю увагу... на неприпустимість будь-яких переговорів про співпрацю, пошуку підтримки та укладання угод з “Партією регіонів”, навіть у тому випадку, якщо це може призвести до переходу фракції Блоку в опозицію”, — сказано у телеграмі.
Тимошенко також наголосила на неприпустимості укладання будь-яких “ситуативних угод та спільних кадрових голосувань з “Партією регіонів”.
“Попереджаю, що тих, хто не дотримається вищезазначених вимог, буде виключено з партії і з фракції БЮТ у радах”, — сказано у телеграмі.

Міського голову Яворова обмазали багнюкою
Новообраного міського голову Яворова, що на Львівщині, обмазали багнюкою та посипали його голову попелом.
Один із наймолодших мерів України 27-річний Віталій Домашовець пояснив, що у такий спосіб у його місті відродили давню козацьку традицію обрання гетьмана, щоб він ніколи не забував, що він вийшов з таких же низів і що його просто уповноважили на цю посаду.
Як передає «5 канал», новообраний мер присягнув мешканцям на Біблії та Конституції України і пообіцяв, що у своїй роботі керуватиметься лише біблійними та світськими законами.
В.Домашовець — із родини священика. Він повідомив, що у його сім`ї завжди шанували народні традиції, а тому немає нічого дивного у тому, що перед громадою міста йому на голову поклали багно, посипали попелом та відшмагали вербою.

Монсеррат Кабальє у Києві
До Києва прилетіла прима світової оперної сцени — Монсеррат Кабальє. В аеропорту “Бориспіль” з великим букетом червоних троянд її зустрічав народний артист України Володимир Гришко.
20 квітня, у “чистий четвер”, у столиці відбудеться їх спільний концерт. Український тенор зберігає інтригу — яку саме пісню вони виконають дуетом, проте натякнув на українську народну “Карі очі, чорні брови”. Гришко запросив оперну діву відвідати його помешкання, щоб познайомити її зі своєю родиною і почастувати українськими стравами.
Журналістам Кабальє зізналася, що почувається чудово — найкраще за останні кілька місяців. Вона має намір відпочити, потім поспілкуватися зі ЗМІ, а на середу запланована репетиція з Національним симфонічним оркестром. Після концерту з іспанською оперною примою зустрінеться Президент Віктор Ющенко.

Відповідальніий за теракт — “Хамас”
Прес-секретар тимчасового глави уряду Ізраїлю Ехуда Ольмерта Ранаан Гіссін заявив про те, що його країна вважає відповідальним за терористичний акт в Тель-Авіві новий уряд Палестинської автономії, сформований угрупованням “Хамас”. Тим часом, кількість жертв атаки терориста-смертника становить 9 осіб, 49 отримали поранення.
— Ця палестинська адміністрація, що чітко визначає свою приналежність до терористичного руху, робить більше зусиль для підтримки терористів, ніж попередня, і ми маємо намір діяти відповідним чином, — заявив Гіссін.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору