Рівне:

Створення та просування сайтів

Богословська заздрить славі Тимошенко, але тюрми боїться...

Україна і світ 20-кві, 2006, 09:399 prov 901
Лідер партії «Віче» Інна Богословська заявляє про існування тиску на Вищий адміністративний суд України, який розглядає позови до Центральної виборчої комісії щодо визнання результатів парламентських виборів недійсними.
Інна Богословська заявила, що знає, хто «дзвонить до суду» і від імені Президента «здійснює тиск». Водночас вона зауважила, що не впевнена у тому, що про це знає сам Президент.
Вона відмовилась називати конкретні прізвища: — Якщо я скажу, завтра проти мене порушать кримінальну справу… Якщо я вирішу сходити в тюрму, як це зробила Тимошенко, я прийму рішення і назву прізвища.
Водночас лідер партії «Віче» підкреслила, що їй дуже цікаво буде подивитись, як судді реагуватимуть на подані протоколи з результатами виборів, у яких «як на долонях» видно фальсифікацію. За її словами, після того, як 5 партій порівняли дані з більш ніж половини виборчих округів, з’ясувалось, що дані, наведені у протоколах, не співпадають з даними ЦВК.
Як повідомляло УНІАН, позови до ЦВК з боку партій та блоків, які на виборах 26 березня не подолали тривідсотковий бар‘єр, Вищий адміністративний суд розпочав розглядати 15 квітня.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору