Рівне:

Створення та просування сайтів

Тимошенко заявляє про наміри блокуватися у майбутньому парламенті із НСНУ

Україна і світ 27-жов, 2005, 10:379 prov 1 102
Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявляє про наміри блокуватися у майбутньому парламенті з “Народним союзом “Наша Україна”. Про це вона повідомила під час своєї зустрічі з представниками бізнес-кіл.
Юлія Тимошенко зазначила, що у майбутньому парламенті неможливо буде уникнути блокування між основними політичними силами, представленими в ньому.
– Я дуже хотіла б, щоб після парламентських виборів була знайдена основа для порозуміння та об»єднання між нашими політичними силами, – зазначила вона. – Якщо зараз так склалися обставини, що ми роз»єднанні, то це не значить, що після виборів ми не зможемо об»єднатись.
Також екс-прм»єрка спрогнозувала, що парламентські вибори-2006 року проходитимуть “дуже важко”.
За її словами, сьогодні є три чітко виражені політичні сили, які зможуть отримати достатню кількість місць у парламенті. Це, зокрема, Партія регіонів, “Наша Україна” та БЮТ. Юлія Тимошенко також зазначила, що, незважаючи на розходження в оцінці сьогоднішньої ситуації в країні, БЮТ та “Наша Україна” стоять на однакових ідейних засадах, таких як євроінтеграція, членство в СОТ, що допоможе цим двом політичним силам об»єднатися в майбутньому парламенті.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору