Рівне:

Створення та просування сайтів

Дочка Тимошенко залишиться в Україні

Україна і світ 21-лип, 2005, 10:479 prov 1 061
Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко абсолютно впевнена в тому, що її дочка Євгенія і майбутній зять англієць Шон Карр після весілля, запланованого на осінь, залишаться жити в Україні, передає Інтерфакс-Україна.
– Навіть не було ніяких дискусій. Шон узяв речі, собаку – і все це тепер у нас удома разом із Шоном. Вони будуть безумовно жити в Україні, – сказала Юлія Тимошекно у вечірньому ефірі в суботу, 16 липня, на харківському телебаченні.
За її словами, Шон уже краще знає політику України, ніж Великобританії.
Тимошенко зазначила, що також уже добре вивчила Шона: “У нього трохи динамічний вигляд, оскільки він музикант, співає. У нього є певний стиль, який вимагає такого стилю життя. Але я його знаю як добру, освічену, одухотворену людину, яка дуже любить мою дочку. І це найважливіше”.
Вона також повідомила, що поки не зустрічалася з матір’ю, сестрою і дочкою Шона.
Відповідаючи на запитання про те, за які гроші їй так часто вдається змінювати свій одяг, Юлія Тимошенко нагадала, що її чоловік займається бізнесом. “Я не займаюся бізнесом і ніколи займатися їм уже не буду”, – наголосила прем’єр-міністр.
Тимошенко повідомила, що поки не планує йти у відпустку, однак якщо все-таки зважиться відпочити, то це буде в Криму на державних дачах, де є всі умови для роботи.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору