Рівне:

Створення та просування сайтів

Євгенія Тимошенко обвінчалася з Шоном Карром

Україна і світ 06-жов, 2005, 11:379 prov 1 141
У Видубецькому чоловічому монастирі в Києві відбулася церемонія вінчання дочки екс-прем»єр-міністра України Юлії Тимошенко Євгенії та англійського рок-співака Шона Карра.
Гості і родичі молодят прибули на територію монастиря на трьох автомобілях “Чайка” чорного і білого кольорів. Першим на вінчання прибув Карр. Він близько тридцяти хвилин очікував на появу коханої. Нареченого до храму вела сама п. Юлія, а наречену – Олександр Тимошенко. Майбутня теща була без традиційної коси, з довгим розпущеним волоссям. На церемонії були присутні понад 150 запрошених, зокрема, родичі з України (з боку нареченої), а також з Великобританії, США та Іспанії (з боку нареченого), друзі, політичні соратники й однодумці Тимошенко. Мати Шона Карра на весілля приїхати не змогла. З відомих осіб на вінчанні було помічено EL-Кравчука.
Юлія Тимошенко, відповідаючи на запитання, як вона себе почуває в цей урочистий день, зазначила, що це неможливо передати словами.
Після вінчання журналістам не дали часу на протокольну зйомку, як було обіцяно заздалегідь. Молодята, родичі і гості дуже швидко сіли до машин і поїхали з монастиря.
Після вінчання сімейство Тимошенків–Каррів вирушило покладати квіти до монумента “Мати Батьківщина”, що на території музею Великої Вітчизняної війни, і до пам»ятника засновникам столиці України – Кию, Щеку, Хориву і їхній сестрі Либідь.
Святкування весілля, на яке запрошено близько 150 осіб, відбулося на території дитячого розважального комплексу “Кристал-палас”.
Обручки для молодих зроблено з білого золота і прикрашено кельтськими орнаментами. Їх замовив і купив наречений у Великобританії в ювеліра українського походження. Загалом витрати на весілля взяли на себе Тимошенко і Карр.
Віктор Ющенко і його родина привітали Євгенію Тимошенко і Шона Карра, які обвінчалися, і передали їм подарунки. Як повідомили у прес-службі Президента, родина Ющенка побажала молодятам щасливої долі і сильного кохання і подарувала родині ікону Богоматері і Спасителя, стародавній рушник з власної колекції, а також альбом для фотографій. Нареченій і її матері були надіслані букети в українському стилі – з калиною і соняшниками. Для Юлії Тимошенко Президент вибрав подарунок особистого характеру.

За матеріалами NEWSru.com, ЛIГАБiзнесIнформ, Інтерфакс-Україна.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору