Рівне:

Створення та просування сайтів

Шон Карр Вирушив у Концертний тур

Україна і світ 02-бер, 2006, 10:169 prov 1 060
Дочка Юлії Тимошенко Євгенія вважає, що концертний тур її чоловіка, англійського рок-музиканта Шона Карра по Україні — це «підтримка моралі» Юлії Тимошенко, але не агітація за її виборчий блок. Про це Євгенія заявила в суботу в Донецьку на спільній прес-конференції з Ш.Карром.
— Цей тур не є агітацією на користь моєї мами. Тур створювався добровільно, і його мета — принести молоді радість. Так, це підтримка моєї мами, але підтримка її моралі, — сказала Євгенія. При цьому вона підкреслила, що на концертах Ш.Карра «немає ніякої символіки БЮТ, не звучить ніяких закликів голосувати за блок».
Як передає кореспондент УНІАН, водночас, донька ­Тимошенко не заперечувала, що спільні концерти Ш.Карра та української групи «Борщ» — це добровільний тур двох груп на підтримку політика, який їм подобається. На прохання журналістів назвати людей, які профінансували цей концертний тур, Євгенія відповіла, що не може назвати прізвищ, тому що не знає, як вони до цього поставляться. Вона також акцентувала, що ніякої фінансової підтримки з боку БЮТ немає.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору