Рівне:

Створення та просування сайтів

БЮТ наполягає на формуванні Кабміну вже цього тижня

Україна і світ 08-чер, 2006, 10:329 prov 935
Блок Юлії Тимошенко наполягає на негайному підписанні проекту коаліційної угоди і початку формування нового Кабінету Міністрів. Про це заявив один з лідерів БЮТ Олександр Турчинов. За його словами, переговорний процес вимагає прискорення з огляду на «активізацію процесів федералізації».
Водночас О.Турчинов повідомив, що БЮТ не отримав жодних заперечень від партнерів по переговорах щодо прем`єрства Юлії Тимошенко.
– Тут заперечень якраз не було, але, побоюючись прем`єрства Тимошенко, вишукуються механізми, як паралізувати роботу Кабінету Міністрів, – додав Олександр Турчинов.
За його словами, на сьогодні у переговорах існує 15-17 розбіжних позицій, але «якщо є бажання, їх можна узгодити протягом двох годин».
Як повідомляв УНІАН, 5 червня керівник юридичного департаменту “Нашої України”, народний депутат Роман Зварич повідомив, що робоча група завершила роботу над проектом коаліційної угоди в рамках переговорного процесу щодо утворення коаліції. За його словами, текстові формулювання проекту приблизно на 95% погоджені.
У свою чергу, учасник переговорної групи від Соціалістичної партії України, народний депутат Йосип Вінський заявив, що в проекті коаліційної угоди залишається 15 питань, щодо яких існують розбіжності. Це, зокрема, питання вступу України в НАТО, питання продажу землі та інше.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору