Рівне:

Створення та просування сайтів

три кандидатури на посаду спікера

Україна і світ 08-чер, 2006, 10:339 prov 875
“Наша Україна” ще не розглядала можливої кандидатури на посаду голови Верховної Ради. Про це розповіла керівник інформаційного департаменту “Нашої України” Тетяна Мокріді.
– В партійних колах обговорюються три кандидатури на посаду спікера. Партія має гідний кадровий потенціал, – зазначила Т.Мокріді. – “Наша Україна” у коаліції зайняла друге місце на парламентських виборах, і тому може претендувати на посаду спікера. Нині головним є те, що коаліція буде, і практично написана коаліційна угода. Ми з самого початку говорили про те, що головне, – це програма, регламент, потім – розподіл сфер відповідальності. Тетяна Мокріді не підтвердила інформацію про те, що на переговорах обговорювалися будь-які кадрові питання.
– Для нас важливим є питання команди і відповідальності. Ніколи кадрове питання не було наріжним каменем. У «Нашій Україні» сьогодні задоволені тим, що помаранчева коаліція буде, коаліційну угоду вже практично погоджено, — додала Т. Мокріді.
Як повідомлялося, до робочої групи з написання коаліційної угоди входять прем`єр-міністр Юрій Єхануров, лідер «Нашої України» Роман Безсмертний, міністр закордонних справ Борис Тарасюк та член «Нашої України» Роман Зварич.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору