Рівне:

Створення та просування сайтів

Львів хоче Юлю!

Актуально 08-гру, 2005, 15:549 prov 847
Черговий приїзд колишнього прем»єр-міністра України Юлії Тимошенко до Львова викликав у галичан стан ейфорії. Важко пригадати, кого вони так самf вітали. Можливо, хіба що нинішній Президенту України удостоювався такої гучної та бурхливої реакції під час візиту до столиці Західної України.
Хочеться сказати, що практично всі львів`яни готові грудьми захищати свою фаворитку. І це не просто слова, самому довелося подискутувати з деякими ультра прихильними до пані Тимошенко людьми і почути в свою адресу декілька не дуже приємних слів, але ж все- таки, як гарно вони звучали на галицькому діалекті. Також запам»ятався епізод, коли біля собору Святого Юра кілька бабусь жебрали гроші і відомий усім національно свідомим громадянам Андрій Шкіль поклав бабусям до рук по 10 гривень, а ті наговорили йому масу компліментів. До речі, автомобіль, на якому Юлія Тимошенко приїхала – “Фольксваген-Пассат”, –охоронники знімати не дозволили, пояснюючи це тим, що їм дало такий наказ керівництво.
На прес-конференції екс-премєрка не говорила довгого монологу, а попросила журналістів задавати їй запитання. На рухунок того, чи скоро пані Тимошенко стане бабусею, вона відповіла, що її зять Джон Карр та донька над цим питанням ще не задумувалися. А її зять уже прийняв християнство і мешкають вони в Києві. До того ж, як Юлія Тимошенко сама розказала, Джон навіть хотів взяти прізвище своєї дружини, але та вирішила, що краще буде взяти прізвище чоловіка і бути Євгенією Карр.
Після 50-хвилинної прес-конференції пані Тимошенко подякувала всім журналістам за те, що вони роблять, і в майбутньому вона сподівається на підтримку ЗМІ. Також пообіцяла, що зовсім скоро приїде до Львова, який, за її словами, “зробив” Помаранчеву революцію.
Олесандр ШЕРШЕНЬ,
Львів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору