Рівне:

Створення та просування сайтів

Наркобізнес додасть лише проблем

Кримінал 20-кві, 2006, 09:589 prov 1 106
Навесні селяни, особливо старшого віку, для того, щоб підзаробити грошенят, сіють на своїх городах смертоносне макове зілля, яке потім може згубити не одне молоде життя. Лише в нашій області на обліку наркологічної поліклініки Центру психічного здоров’я населення перебуває 1437 наркозалежних осіб, у тому числі 12 неповнолітніх. Тому щорічно відділ боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС у Рівненській області проводить профілактичну операцію «Мак-2006».
Як розповіла старша оперуповноважена ВБНОН УМВС майор міліції Ірина Семенова, перший етап операції розпочнеться з 24 квітня і триватиме до 30 червня. Другий етап буде тривати з 1 липня до середини вересня. Основним завданням цієї операції є виявлення незаконних посівів наркотичного зілля і його знищення.
Для прикладу наведемо випадки із минулорічного рейду. Працівники міліції на присадибній ділянці жительки селища Степань Сарненського району 47-річної Марини С. виявили та знищили 4753 рослини снодійного маку. Не відстають і від більш молодших порушників і зовсім старенькі бабусі. Одна 65-річна пенсіонерка із села Хорупань, що в Млинівському районі, вирощувала аж 5837 рослин. Тож байки про те, що вони полюбляють пиріжки з маком, тут недоречні. Бо з такої кількості маковиння можна було б приготувати пиріжки і для всієї нашої області.
Тому підприємливим людям хотілося б порадити не випробовувати власну долю й усвідомити, що гроші, одержані за цей «бізнес», ніщо у порівнянні із покаліченими життями молодого покоління.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору