Рівне:

Створення та просування сайтів

63-річна британка знову стане матір’ю

Україна і світ 11-травня, 2006, 15:119 prov 984
63-річна жителька Великобританії, яка завагітніла в результаті процедури екстракорпорального запліднення, збирається народити дитину через кілька місяців.
У Патрисії вже є двоє дітей від першого шлюбу — 26-річна Кароліна і 22-річний Вільям, проте після нового заміжжя вона зважилася на народження третьої дитини.
Патрісія Рашбрук і її 61-річний чоловік Джон Фаррант із нетерпінням очікують пологів і заявляють, що дуже щасливі. Спільна дитина необхідна їм для того, щоб зміцнити родину, вважає Патрісія.
Щоб здійснити задумане, жінці довелося летіти в Рим, оскільки у Великобританії діють вікові обмеження при проведенні ЕКО до 50 років.
Процедуру у жовтні минулого року провів лікар Северіно Антінорі, котрий спеціалізується на лікуванні жінок в стані менопаузи.
ЕКО — це метод, при якому запліднення яйцеклітини виробляється в штучних умовах — “у пробірці”, після чого ембріон переноситься в матку жінки.
Зараз Патрісія Рашбрук знаходиться на сьомому місяці вагітності.
Майбутня мама працює дитячим психіатром. Незабаром після народження дитини жінка планує повернутися до роботи, повідомив близький друг родини.
Лікар Патрісії Северіно Антінорі один раз уже допоміг завагітніти 63-літній пацієнтці. Після народження дитини в 1994 році вона стала найстаршою матір’ю у світі.
Рекорд був побитий 11 років потому, коли 66-літня румунка Адріана Ілієску народила дочку.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору