Рівне:

Створення та просування сайтів

Що новенького?

Що новенького? 18-травня, 2006, 15:499 prov 854
Березне
15 травня у райцентрі вшановували пам’ять Тараса Бульби-Боровця. Урочистості відбувались біля пам’ятника українському визволителю та в селі Бистричі, де він народився. У рідному селі пам’ятають і шанують славний подвиг свого земляка. І дорослі, і малі знають його історію не з підручників, а зі слів очевидців, багато з яких пліч-о-пліч зі своїм отаманом ставали на захист рідної землі. У сільській школі навіть створили музей, де зберігають усі згадки про Тараса Бульбу-Боровця.

Костопіль
Нещодавно у райцентрі провели концерт-марафон “Віддаймо цей світ дитині”, приурочений 60-річчю відкриття Будинку школярів та юнацтва. Закладу презентували від райдержадміністрації та райради музичний центр, від міськради – відеокамеру, голови обласної профспілкової організації підприємців і промисловців – комп’ютер і систему карооке, ДП “Костопільське лісове господарство” подарувало магнітофон, райорганізація СПУ – фотоапарат.

Кузнецовськ
У місті розпочався ІІІ Міжнародний фестиваль-конкурс дитячого фольклору “Котилася торба...” за участю художніх колективів України, Сербії і Чорногорії, Білорусі, Молдови, Грузії, Словаччини, Польщі.

Млинів
Згідно із рішенням Млинівської селищної ради, на зариблення річки Іква і водоймища мальком товстолоба виділили 5 тисяч гривень. Нещодавно млинівчани реалізували свої наміри: 300 кілограмів малька відправили у вільне річкове плавання і сподіваються, що з часом риба проведе біологічну очистку водойми.

Острог
Вперше на території старовинного замку князів Острозьких у рамках святкування Міжнародного дня музеїв з ініціативи міської громадської організації “Інститут політико-інформаційних досліджень” й Острозького історико-культурного заповідника проведено фестиваль етнічної культури “ГАЛАС-2006”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору