Рівне:

Створення та просування сайтів

За телефонні жарти – штраф

Кримінал 18-травня, 2006, 15:559 prov 936
Як повідомив інспектор пропаганди ГУ МНС у Рівненській області Дмитро Мельник, зараз до їхнього відомства надходить до 60 хибних дзвінків на добу. Телефонують, повідомляючи про міфічну пожежу чи якусь іншу надзвичайну ситуацію. Наразі вже зафіксовано понад 200 телефонних номерів, до власників яких будуть прийняті відповідні санкції.
На жаль, хулігани не розуміють та не задумуються над тим, що, займаючи екстренну лінію зв’язку 01, вони заважають телефонувати тим людям, яким справді необхідна допомога.
У зв’язку із ситуацією, що склалася, ГУ МНС України в Рівненській області вирішило прийняти кардинальні міри із виявлення та притягнення до відповідальності телефонних хуліганів. Тепер всі номери порушників буде фіксувати спеціальна апаратура. Справи подаватимуться до суду, а з порушників будуть стягувати чималиий штраф.
До речі, в кодексі про адміністративні порушення передбачено покарання за за відомо неправдивий виклик пожежної охорони, міліції, медичної служби та інших спеціальних служб у вигляді накладання штрафу від 3 до 7 неоподаткованих мінімумів. Тож, перш ніж “приколюватися”, подумайте, чи потрібні вам такі проблеми із законом. До того ж, є люди, яким допомога цих служб є просто необхідною.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору