Рівне:

Створення та просування сайтів

П’ятдесят років - для дітей

Актуально 25-травня, 2006, 16:099 prov 1 247
Цієї п’ятниці Радивилівський будинок школяра відзначав своє 50-річчя. На святкування цієї солідної дати, незважаючи на дощову погоду, прийшло чимало глядачів. Оскільки це свято і для керівників гуртків, і для їх вихованців, то на сцену виходили і ті, й інші.
У фойє Будинку культури була організована виставка виробів, зроблених талановитими дитячими руками, в’язані вироби демонстрували на собі юні майстрині, ну а решта — танцювали, грали на духових інструментах, співали, декламували — кожен таким чином показав, чого навчився у цьому закладі. До речі, зараз різноманітні художні, декоративно-ужиткові та технічні гуртки відвідують понад 600 дітей, з якими займаються 22 педагоги.
Багато оплесків отримали вихованці Будинку школяра, котрі тішили глядачів піснями — це Софія Бугайкіна, Ірина Тенета емоційним читанням шевченківської “Катерини” — Вікторія Ковальчук, і, звісно, запальними танцями — зразковий хореографічний ансамбль “Перлинки” та грою на духових інструментах — зразковий дитячий духовий оркестр.
Наталя Андріюк,
Радивилів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору