Рівне:

Створення та просування сайтів

Заступник голови облдержадміністрації Степан Павлюк бере участь у Парламентських слуханнях

Останні новини 08-кві, 2009, 13:169 prov 926
Заступник голови обласної державної адміністрації Степан Павлюк сьогодні, 8 квітня, бере участь у Парламентських слуханнях на тему: «Сучасний стан та актуальні завдання подолання наслідків Чорнобильської катастрофи».
Організатор слухань – парламентський Комітет з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи.
Під час слухань передбачено підвести підсумки діяльності на загальнодержавному і місцевому рівнях за попередні роки; окреслити і оцінити загальні сьогоденні тенденції в усіх сферах діяльності, що виникли після аварії на ЧАЕС, стан справ із виведенням з експлуатації енергоблоку ЧАЕС та перетворенням об`єкту «Укриття» на екологічно безпечну систему, у т.ч. реалізації проектів міжнародної технічної допомоги; розглянути соціально-економічні проблеми громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи; соціально-економічний стан і розвиток радіоактивно забруднених територій та ін.
До участі у слуханнях запрошені представники Уряду, центральних і місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, громадських організацій, наукових установ, — повідомила прес-служба ОДА.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору