Рівне:

Створення та просування сайтів

Працівник центру соціального обслуговування для малозахищених та непрацездатних верств населення виніс із палаючого приміщення 3 стареньких жінок

Останні новини 09-кві, 2009, 09:519 prov 788
О 06:00 08-го квітня до МНС надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла в житловій кімнаті першого поверху в будинку для літніх та самотніх людей у селі Крилів Корецького району. За сигналом тривога до місця виклику негайно виїхали вогнеборці. Прибувши за вказаною адресою працівники МНС встановили, що пожежа була ліквідована первинними засобами пожежогасіння обслуговуючим персоналом ще до проїзду професійних рятувальників. А працівник з обслуговування будівель та обладнання центру 44-річний Олександр Кривоблоцький, ризикуючи власним життям виніс із задимленого приміщення 3 стареньких бабусь, 1922, 1924 та 1926 років народження, одна із яких незряча. Завдяки вжитим заходам працівників центру було не допущено розповсюдження вогню за межі кімнати та евакуювано решту людей похилого віку на вулицю. На жаль 85 – річна жінка, яка була прикута хворобою до ліжка та самостійно не могла пересуватись отримала опіки понад 70% тіла та померла в Корецькій центральній райлікарні того ж дня.
Наразі над причиною пожежі працюють фахівці МНС, — повідомив старший лейтенант служби цивільного захисту, інспектор центру пропаганди ГУ МНС у Рівненській області Микола Прокопчук.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору