Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 09-кві, 2009, 12:569 prov 1 260
Триває боротьба за нагороди на другому етапі чемпіонату України з баскетболу серед жінок у першій лізі. Рівненська команда ”Сузір’я-НУВГП” на виїзді зустрічалася з лідером — київською СДЮШОР-3-КНЕУ. Столичні баскетболістки доклали чимало зусиль, аби здолати рівнянок — 85:79 (20:15, 17:21, 30:19, 18:24) та 72:66 (24:11, 19:19, 16:15, 13:21). Першого ігрового дня за гостей відзначилися Вікторія Климюк — 31 очко, Ганна Єремейчук — 24, Людмила Сова — 16, Олена Бондар — 5, Оксана Гомон — 3, а наступного: Вікторія Климюк — 27, Олена Бондар — 18, Ганна Єремейчук — 12, Людмила Сова — 9.
***
У чемпіонаті України з футзалу у вищій лізі зіграні матчі 24-го туру. МФК ”Рівне” відпочивав, а його конкуренти провели свої матчі: ”СумДУ” — ”Марріон” — 4:4, ”Енергія” — ”Локомотив” — 1:4, ”Моноліт” — ”Контингент” — 3:1, ”ЛТК” — ”Планета-Міст” — 4:1, ”Тайм” — ”Єнакієвець” — 6:1, МФК ”Шахтар” — ”Кардинал” — 3:2, ”Ураган” — ”ТВД” — 5:3. Лідирує у чемпіонаті львівський ”Тайм” — 56 очок. У рівнян залишилося 14, й вони перебувають на тринадцятій сходинці. У суботу МФК ”Рівне” прийматиме вдома харківський ”Моноліт” — 30 пунктів й 8 місце. Початок о 14 годині.
***
Упродовж двох днів у Клевані-2 проходив традиційний турнір з футболу, присвячений пам’яті професора Віктора Завадського. У нинішньому, шостому за рахунком, взяли участь шість команд з Волинської та Рівненської областей. Першого ігрового дня команди зіграли у групах, а наступного визначили переможця. В боротьбі за 5-6 місця технічну перемогу здобула команда ”Хороший смак” з Луцька, яка не дочекалася свого суперника — ще одного представника Волині ”ВОТРАНС”. Рівненський ”Хімік”, забивши один гол сарненському ”Маяку”, зумів фінішувати третім. У боротьбі за почесний приз зійшлися оржівський ”ОДЕК” та рівненська ”Славія”. Оржівці були сильнішими — 2:0.

***
Паралельно з цим турніром у Рівному було проведено V турнір з футболу, пам’яті професора, доктора біологічних наук Віктора Завадського серед кращих команд Волинської та Рівненської областей і команд системи ”Інваспорт”. Переможцями змагань стали: вади слуху (дорослі ) ”Волинь — 1”, вади слуху (діти) — ”Рівне — 2”; наслідки ДЦП (дорослі) — ”Рівне — 3 “, наслідки ДЦП (діти) — ”Рівне — 4”. Загалом взяло участь 8 команд Рівненської та Волинської областей.
***
Три дні на стадіоні ”Хімік” проходили змагання відкритого чемпіонату Рівненської області з бейсболу серед юнаків та дівчат 1993 р. н. та молодших. Крім трьох рівненських команд у змаганнях взяв участь колектив з Києва ”Десна”. У підсумку столичні спортcмени фінішували третіми. Перше місце — у команди ЗОШ №8, на другому — ”Західний вогонь”. Замкнув четвірку колектив ЗОШ №1.Кращими у бейсбольних баталіях були: Тимофій Черву (1997 р. н.), Сергій Самчук (1996), Олександр Дитковський (1997), Сергій Кухар (1997), Максим Романчук (1995), Дмитро Кілієвич (1995), Андрій Черву (1997), Анастасія Кратюк (1995) — учні ЗОШ № 8, Сергій Вознярський (1996), Андрій Бондарчук (1995) — учні ЗОШ № 1, Олександр Вознюк — НВО №12, Юлія Миронова — ЗОШ № 10, Владислав Маринач — ЗОШ № 23, Станіслав Сидорук — ЗОШ №11.
***
У Києві пройшли змагання чемпіонату України з гри го серед жінок. Вихованка школи інтелектувальних ігор Рівненського міського палацу дітей та молоді Софія Шевчук посіла друге місце.
***
У Березному відбувся 15-й міжнародний турнір з греко-римської боротьби пам’яті заслуженого тренера України Коваля. Перше місце вибороли господарі, на другому місці — костопільчани, на третьому — сарненчани.
***
Микола Матвійчик став переможцем обласних змагань з веслування на байдарках і каное ”Веснянин приз”. Другим був Дмитро Шкварнега і на третьому — Олексій Лук’янець.
***
У суботу, в німецькому Тетерові відбувся кваліфікаційний раунд чемпіонату світу серед юніорів до 19 років. Переможцем цього раунду став німець Рене Дедденс, другим був Славомір Мусєлак, а третім — Ерік Пудель з Німеччини. Україну у цьому відборі представляли Станіслав Огороднік та Кирило Цуканов, які набрали по сім пунктів і потрапили у наступні півфінали як запасні.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору