Рівне:

Створення та просування сайтів

Московські скінхеди зарізали вірмена

Україна і світ 01-чер, 2006, 19:549 prov 758
У Москві знову вбили вихідця з Вірменії. Напад стався в підмосковному потязі ще 25 травня 2006 року, однак про це стало відомо тільки зараз.
У вагоні потяга, що їхав у район Підмосков’я “Софріно” убили вірмена, 19-річного Артура Сардаряна. Він повертався з Москви в підмосковне місто Пушкіно.
Убивці нанесли йому удар ножем в шию, перерізавши сонну артерію, потім п’ять разів ударили жертву ножем у груди, в область серця. Після чого стоп-краном зупинили поїзд і сховалися. Встановлено, що їх було не менше двох осіб.
За словами адвоката Симона Цатуряна, свідками злочину стали близько 20 пасажирів потягу. Цатурян стверджує, що свідки чули, як нападники кричали: “Слава Росії!” Цатурян підкреслив, що удари наносилися не безладно, а в найбільш уразливі місця, що свідчить про навички убивць.
Про інцидент у правоохоронні органи повідомив один з пасажирів. Розслідуванням злочину займається УВС Ярославської залізниці. Зі слів свідків убивства, правоохоронні органи мають у своєму розпорядженні фотороботів нападників.
Артур Сардарян народився в Баку, а після масових погромів вірменів в Азербайджані його родина в 1989 році переселилася в Москву.
Нагадаємо також, що адвокат Симон Цатурян займається і справою про убивство ще одного вірмена, що сталося в московському метро.
На станції “Пушкінська” 22 квітня 2006 року на очах у численних свідків бритоголові зарізали юнака, уродженця Вірменії — 17-річного студента Вігена Абрамянца. Четверо його товаришів були жорстоко побиті і покалічені. Загиблий був студентом першого курсу Московського університету управління.
Зазначимо, що скінхеди в Росії є найвідомішою молодіжною організацією. Свій внесок у популяризацію радикального руху внесло також телебачення.
Правозахисна організація “Міжнародна амністія” стурбована зростанням злочинів на ґрунті національної нетерпимості в Росії. Генеральний секретар цієї організації Айрін Канн зазначає, що ситуація з расизмом у Росії несумісна з тим місцем, яке країна займає на міжнародній арені та підриває її становище у світі.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору