Рівне:

Створення та просування сайтів

У Варшаві побили дітей російських дипломатів

Україна і світ 04-сер, 2005, 10:049 prov 1 063
За словами виконуючого обов’язки завідувача консульським відділом посольства Росії у Польщі Дмитра Нестерова, 31 липня побили трьох дітей російських дипломатів. За попередніми даними, двоє з них отримали струс мозку, на щастя, не пошкоджені внутрішні органи і немає переломів.
Російськомовні молоді люди 16-17 років (усі вони навчаються в школі при посольстві Росії у Польщі) поверталися з кіно, коли на них напала група поляків. За словами очевидців, нападників було близько 15 осіб – віком від 19 до 25 років. Молоді поляки викрикували антиросійські гасла і нецензурні образливі слова. Побивши російських юнаків, хулігани у них відібрали мобільні телефони, гроші, зірвали ланцюжки із шиї.
Після побиття нападники залишили місце інциденту, сівши в автобус, який їх чекав.
Варшавська поліція одержала сигнал про напад на дітей російських дипломатів, повідомив представник столичної поліції Маріуш Соколовський. За його словами, на місці побиття проводяться слідчі дії. Уже вдалося затримати двох підозрюваних у побитті.
Посольство Росії в Польщі готує офіційну ноту протесту у зв’язку з побиттям дітей російських дипломатів, повідомив тимчасовий повірений у справах Росії у Польщі Володимир Сєдих.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору