Рівне:

Створення та просування сайтів

Що новенького?

Що новенького? 01-чер, 2006, 20:009 prov 850
Здолбунів
30 травня у Здолбунівському ЗНЗ І-ІІІ ступенів проводили свято День Прапора школи за участю голови райдержадміністрації С.Ніколіної. Відбулася презентація дитячо-юнацької організації “Соколиний кіш”, діяльність якої спрямована на виховання патріотичної, духовно багатої, всебічно розвиненої особистості.

Млинів
У Млинівському райцентрі дозвілля 28 травня відбувся всеукраїнський дитячий та юнацький фестиваль команд КВК „Молоді обличчя Нових міст” за участю команд КВК міст Києва, Кременчук, Миколаїва, Новояворівська, Рівного, Млинова.

Дубно
29 травня в Дубенському районі Інспекція праці та філія редакції журналу “Вісник податкової служби України” в області проводили семінар з бухгалтерами і кадровиками підприємств, установ, організацій усіх форм власності. На семінарі висвітлювалися питання особливостей застосування законодавства про працю та оплату праці в умовах 2006 року.

Сарни
Надзвичайною подією можна назвати закриття на невизначений термін проїзду мостом через річку Случ, що неподалік Сарн (автодорога Київ-Ковель). Вже кілька днів поспіль, щоб перетнути річку, водіям доводиться не найкращими дорогами долати десятки кілометрів. Багатьох обурює й те, що про об’їзд належним чином не поінформували ні населення, ні водіїв. Кажуть, що ремонтуватимуть міст і дорожнє покриття на ньому упродовж кількох місяців. Проте рух на цій ділянці автодороги обіцяють відновити вже через кілька днів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору