Рівне:

Створення та просування сайтів

МНС не підведе

Кримінал 01-чер, 2006, 20:059 prov 797
У неділю Головне управління МНС України в Рівненській області провело щорічну акцію «Запобігти, врятувати, допомогти». Дійство відбувалося на майдані перед будинком культури «Хімік» якраз в той день, коли «хіміки» відзначали своє професійне свято.
Дехто з людей, які проходили в цей день біля палацу «Хімік», побачивши велику кількість аврійно-рятувальної техніки, говорили: « Оце так «хіміки» гуляють, навіть пожежні машини замовили».
Найцікавіше розпочалося трішки пізніше, коли почав збиратися люд. Спочатку рівненські МНСники показали всім бажаючим понад 10 автомобілів, які призначені для різних аварійно-рятувальних робіт. Всім охочим пожежники дали спробувати потримати дрансбойт для гасіння пожеж із ввімкненою подачею води. І, чесно кажучи, це не така вже й легка справа, як здається на перший погляд. Бо «шланг» постійно випадав із рук «цивільних».
Та, вочевидь, найцікавішим видовищем свята рятувальників було те, як бійці служби порятунку продемонстрували свої професійні здібності у гасінні «пожежі», «винуватцями» якої були самі МНСники. Потому всі присутні стали свідками надання допомоги «потерпілому» в ДТП: рятувальники за лічені секунди за допомогою спеціального інструмента розрізали понівечене авто (також заготовлене рятувальниками) і дістали звідти «постраждалу» людину-опудало.
Не залишилися без уваги і молодші глядачі свята, яким МНСники запропонували одягнутися у бойове спорядження рятувальників і відчути себе справжніми вогнеборцями. Також провели низку конкурсів, по завершенні яких всі учасники були нагороджені призами.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору