Рівне:

Створення та просування сайтів

Що новенького?

Що новенького? 08-чер, 2006, 10:449 prov 932
ЗАРІЧНЕ
1 червня з нагоди святкування Міжнародного дня захисту дітей та згідно із розпорядженням голови Зарічненської райдержадміністрації 48 дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, надали матеріальну допомогу на 2 тисячі гривень.

РІВНЕ
Щонайменше 15 мільйонів гривень необхідно на ремонт приміщення залізничного вокзалу у Рівному, – повідомив начальник об’єднаних вокзалів “Рівне-Здолбунів”, служби пасажирських перевезень Віталій Козлюк.
Приміщення вокзалу вже 20 років не бачило капітального ремонту і нині розробляється необхідна документація. Не виключено, що сам ремонт розпочнуть у 2007 році, вважає Віталій Козлюк. Однак це залежить від того, чи виділить Міністерство транспорту і зв’язку необхідну суму. Ремонт залізничного вокзалу Здолбунів тривав кілька років і його завершено лише минулоріч. На капремонт цього залізничного об’єкту витрачено близько 10 мільйонів гривень, зазначив Віталій Козлюк.

ДУБРОВИЦЯ
2 червня на території Дубровицького району проводили показові тактико-стройові заняття з керівним складом військових комісаріатів області з бойової готовності. Мета заходу: підвищити рівень мобілізаційної підготовки офіцерів військових комісаріатів, показати практичну роботу особового складу військового комісаріату, пунктів збору сільських рад, попередніх пунктів збору при отриманні сигналу про проведення заходів мобілізації людей і транспортних ресурсів.

МЛИНІВ
Порівняно з минулим роком у районі зросла кількість неблагополучних сімей, у яких виховуються діти. Причому, цьогоріч цю сумну статистику поповнили дев’ять родин. Торік із кризових сімей вилучено 11 дітей, яких влаштували до інтернатних закладів та притулків.

САРНИ
Голова Сарненської райдержадміністрації В.Багній провів нараду з обговорення питання розвитку аматорських фольклорних колективів, відродження та збереження національних культурних традицій. Начальник райвідділу культури В.Торчик поінформував про завершення створення Фонду народних обрядів Сарненщини. Акцентували увагу на необхідності проведення виступів творчих колективів району в населених пунктах, для чого заплановано розробити відповідний графік. У Сарненському районі діє 30 фольклорних колективів (516 учасників), з яких — 17 дорослих та 13 дитячих. 12 фольклорно-етнографічних колективів носять звання «народний» (155 учасників), 5 дитячих колективів – «зразковий» (171 учасник).
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору