Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 08-чер, 2006, 10:499 prov 930
Невдале падіння
5 червня на пасовищі в селі Перекалля Зарічненського району місцеві жителі виявили труп 27-річного жителя цього ж села. У чоловіка була пошкоджена права сторона грудної клітки. Правоохоронці, які приїхали на місце події, встановили, що смерть чоловіка настала внаслідок падіння на металевий прут.

Повісився
В селі Катеринівка, що в Сарненському районі, близько полудня повісився 38-річний Валерій. Причину, яка змусила піти чоловіка на такий вчинок, зараз встановлюють слідчі.

Снаряд знешкодили
Група піротехнічних працівників ГУ МНС України в Рівненській області в черговий раз вирішувала питання про знешкодження артилерійського снаряду часів Другої світової війни. Небезпечну знахідку при проведенні земляних робіт знайшли у місті Рівному на вулиці Костюшко.

Не порозумілися
До Дубнівського МРВ УМВС надійшла скарга від 20-річної жительки села Здовбиця на 60-річного свекра. Пенсіонер, як ідеться у скарзі, постійно ображає жінку, застосовуючи лайку та фізичну силу.

14-річний снайпер
Правоохоронці перевіряють причини інциденту, який стався на вулиці села Селецьк Березнівського району. Там 14-річний місцевий житель із пневматичної рушниці скоїв постріл у сторону господарства 59-річного сусіда. Міліціонери зброю вилучили. Зараз встановлюється, яким чином вона потрапила до рук неповнолітнього снайпера.

Телепауза
Дібравши ключі до вхідних дверей будинку, невідомі особи викрали з нього телевізор «LG». Внаслідок цього злочину у господарки, 19-річної млинівчанки, виникла вимушена пауза у перегляді телепередач. А місцеві детективи проводять заходи щодо виявлення осіб, які скоїли цей злочин.

ДАІшників не купиш
Надійшов рапорт від начальника 5-го МРВ ДАІ міста Костополя про те, що він спільно з колегами під час несення служби з нагляду за дорожнім рухом на перехресті вулиць Бурова-Коперника зупинив автомобіль «Фольксваген-Джета». Автомобілем керував 26-річний Андрій Д., житель Костопільського району. Чоловік під час складання адміністративного протоколу намагався дати хабара у розмірі 10 гривень працівникам ДАІ. На жаль для порушника, ДАІшники виявилися чесними і непідкупними.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору