Рівне:

Створення та просування сайтів

Автобус - 2006

Кримінал 08-чер, 2006, 10:509 prov 872
З метою недопущення аварійності на пасажирському транспорті Державтоінспекція спільно з Головавтотрансінспекцією на Рівненщині в період з 1 по 30 червня 2006 року проводить заходи під назвою «Автобус-2006». Під час цих заходів особлива увага буде звертатися на здійснення передрейсового контролю технічного стану автобусів, обов’язкового медичного огляду водіїв та дотримання перевізниками режиму праці.
При виявленні недоліків щодо технічного стану пасажирського транспорту працівники ДАІ заборонятимуть експлуатацію транспортних засобів шляхом вилучення номерних знаків та позбавлятимуть порушників ліцензій та дозволів на право надання послуг з перевезення пасажирів.
До речі, лише з першого червня працівники ДАІ склали 31 протокол про порушення правил дорожнього руху. Так, серед затриманих був водій автобуса «ЛАЗ», який курсував за маршрутом №1 сполученням «Льонокомбінат – Ювілейне» у не зовсім тверезому стані. Щоправда, він намагався пояснити, що лише підміняв напарника і не планував у цей день сідати за кермо.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору