Рівне:

Створення та просування сайтів

Безбарвна нічия

Спорт 23-кві, 2009, 16:009 prov 914
У п’ятницю рівненський „Верес” зумів провести перший домашній матч другої половини чемпіонату України з футболу у другій лізі. Цього разу суперник, МФК ”Миколаїв”, добрався до Рівного й вийшов на футбольне поле. Гості досить впевнено провели поєдинок, не дозволивши господарям „розпечатати” свої ворота. Щоправда, миколаївцям цього не вдалося зробити — 0:0.
Розпочався поєдинок вшануванням пам’яті загиблого 18-річного футболіста ФК „Зеніт” (Боярка) Дениса Новикова хвилиною мовчання. Упродовж всієї гри вболівальники стали свідками малоцікавої боротьби. Суперники намагалися щось створити у нападі, але захисні порядки досить впевнено та надійно перекривали підступи до воріт. На тринадцятій хвилині футболісти МФК „Миколаїв” змарнували стовідсоткову нагоду вийти вперед. Підопічні Миколи Філіна помилилися в центрі поля, і відразу виникла небезпечна ситуація — два гравці гостей вийшли на одного захисника. Андрій Кандауров віддав ідеальний пас на Романа Довжика. На щастя для рівнян, останній пробив повз ворота. Господарі відповіли кількома атаками. Щоправда, ніякої користі вони не принесли. На завершальній стадії гравці “Вереса” грішили неточними ударами. Володіючи незначною територіальною перевагою, рівняни не могли втілити її у голи.
Малюнок гри після перерви не змінився. В середині другої половини МФК „Миколаїв” зумів відзначитися. Проте за мить до цього пролунав свисток арбітра, який зафіксував вихід м’яча за межі футбольного поля. Заміни тренерів обох команд суттєвих змін у перебіг гри не внесли. Лише наприкінці поєдинку команди намагалися активізуватися. Мабуть вони згадали, що є сусідами по турнірній таблиці й відібрати у суперника очки — значить обійти його. Проте все, що запам’яталося, — це удар Юрія Козлюка. Роман Смішко з труднощами перевів м’яч на кутовий. Як наслідок — нульова нічия.
Результати решти ігор: „Карпати-2” — „Нива” (Вінниця) — 1:0, „Дніпро” — „Єдність” — 4:0, ЦСКА — „Оболонь-2” — +:-, „Нива” (Тернопіль) — „Буковина” — 1:0, „Нафком” — „Рось” — 3:0, „Бастіон” — ФК ”Коростень” — +:-, „Княжа-2” — „Динамо” — -:+.
У вівторок та середу відбувся 25-й тур чемпіонату України з футболу у другій лізі. „Верес” свій матч проводив у Білій Церкві проти місцевої „Росі” і поступився з мінімальним рахунком 0-1.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору