Рівне:

Створення та просування сайтів

Консульство Росії у Львові закидали презервативами

Україна і світ 15-чер, 2006, 15:209 prov 1 015
Студентське братство Львівщини і громадська компанія “РозDUплись” оголосили інформаційну війну російським ЗМІ і символічно обстріляли генеральне консульство Росії у Львові надутими презервативами.
Координатор акції Марко-Валерій Зброжек-Ланіца зазначив, що російські ЗМІ представляють Україну як “дику держава”, тому вони вирішили оголосити інформаційну війну, а сьогодні пройшли перші бойові дії.
– Наступного разу презервативи будуть мати інший зміст і інше наповнення. Російська влада жадає від нас повернути Крим, то чи не варто їм нагадати про те, що треба повернути до складу метрополії Київської Русі її околиці – Москву, Новгород, Смоленськ. Якщо Росія хоче шантажувати нас газом, то нехай перекриває труби – коли вони лопнуть, претензії до неї буде висувати половина Європи, – зазначив Марко-Валерій.
Щодо масштабів акції, організатори зазначили, що напередодні до них звернулися представники силових структур міста і попросили не проводити масштабних заходів.
– Ми не подавали заявки на проведення заходу, оскільки поважаємо нашу владу, ми вирішили просто висвітлити думку суспільства України і Львова, що не заборонено законом, – зазначив Марко-Валерій Зброжек-Ланіца.
Як відомо, наприкінці травня у Львові вчинено ювілейний, десятий з початку нинішнього року погром “Російського культурного центру” – у черговий раз розписали образливими словами і залили червоною фарбою стіни приміщення. Раніше невідомі неодноразово здійснювали напад на будинок “Російського центру”: вони розбивали бюст Пушкіна на фасаді будинку, били вікна і навіть підривали вхідні двері центру.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору