Рівне:

Створення та просування сайтів

Літаючий бус

Кримінал 22-чер, 2006, 15:509 prov 1 213
18 червня близько 15 години на автодорозі Городище-Рівне-Староконстянтинів, навпроти повороту на Ремель, що неподалік села Олександрія, в повітря злетів «Мерседес». І це не жарт: свідки цієї картини саме так описували ДТП.
28-річний рівнянин Вадим зі своєю дівчиною їхали відпочивати.
— Я зменшив швидкість до 10 км за годину, — розповідає з жахом Вадим. — Бачив, що за метрів 100-150 їхав бус. Я просто не очікував цього. Відчув удар. Після удару машину дуже понесло, і я побачив, що через мій автомобіль перелітає бус. Він зупинився, і я його ще раз ударив.
У «Мерседесі», окрім 23-річного Сергія з Тернопільщини, перебували ще двоє пасажирів. Рухаючись зі сторони Рівного в напрямку Сарн, Сергій не вибрав безпечної швидкості руху та не дотримався безпечної дистанції. Коли наїхав на легковика, його бус підняло в повітря. Пролетівши, «Мерседес» впав на правий бік.
Як з’ясувалося, Сергій був у стані алкогольного сп’яніння. У результаті аварії медики констатували забійну рану голови. Його пасажир, 22-річний Г. із с. Зоря Рівненського району отримав незначні травми.
У Вадима лікарі констатували забійну рану голови. Госпіталізували лише пасажирку, його ровесницю Аллу К. Із забоєм поперекового відділу хребта та спинальною травмою вона перебуває у нейрохірургічному відділенні міської лікарні.
Старший інспектор з профілактичної роботи ВДАІ УМВС Інна Березовська.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору