Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Україна і світ 29-чер, 2006, 10:539 prov 1 010
«Наша Україна» висуватиме
на посаду спікера Порошенка
Фракція «Наша Україна» висуватиме на посаду голови Верховної Ради Петра Порошенка.
Як передає кореспондент УНІАН, в інтерв`ю журналістам керівник інформаційного департаменту блоку «Наша Україна» Тетяна Мокріді повідомила, що таке рішення було прийняте у вівторок на засіданні фракції.
Вона розповіла, що на засіданні обговорювалось три кандидатури: Петра Порошенка, лідера Партії промисловців та підприємців Анатолія Кінаха та голови Християнсько-демократичного союзу Володимира Стретовича, однак В.Стретович зняв свою кандидатуру.
Побили народного депутата від БЮТ
24 червня ввечері у Києві в Музейному провулку група невідомих скоїла розбійний напад на народного депутата України, керівника юридичного департаменту Блоку Юлії Тимошенко Андрія Портнова.
Як повідомили УНІАН у прес-службі БЮТ, депутата госпіталізовано до лікарні зі струсом мозку і чисельними травмами. Стан народного депутата задовільний.
Блок Юлії Тимошенко звертається до керівництва правоохоронних органів з вимогою встановити та затримати винних у злочині і негайно навести порядок у Києві.

Отруїлись випускники
До інфекційного відділення Могилів-Подільської центральної районної лікарні Вінницької області госпіталізовано 14 випускників школи с.Оленівка з ознаками харчового отруєння.
Як повідомили у Міністерстві з питань надзвичайних ситуацій, діагноз встановлюється. Попередня причина захворювання — вживання неякісних продуктів харчування на випускному вечорі в школі, на якому перебувало 80 осіб.
Літак зіткнувся з автомобілем
У Куйбишевському районі Запорізької області літак зіткнувся з автомобілем. Як повідомили у Запорізькому теруправлінні МНС, незвичайна аварія сталася біля села Смирнове.
— З невстановлених на сьогодні причин, літак Ан-2, який був задіяний на обробці полів, під час зльоту о 10.10 у неділю по дотичній ударив своїм шасі легковий автомобіль “ЗАЗ-969М”, — розповіли в МНС.
У салоні автомобіля було двоє людей. Внаслідок зіткнення обидва одержали легкі травми.
В автомобілі розбите вітрове скло і пошкоджений дах. Літак не постраждав.

Мати вбила немовля
Прокуратура Першотравневого району (Донецька область) минулого тижня порушила кримінальну справу проти жінки за підозрою в убивстві своєї новонародженої дитини, передають Українські новини.
За словами прокурора Першотравневого району Сергія Завалька, тіло новонародженої дитини виявили в селищі Юр’ївка (Першотравневий район, Донецька область) на території дитячого оздоровчого табору “Чайка”.
Завалько відзначив, що породілля зверталася після пологів в районну лікарню зі скаргами на біль у животі. Лікарі визначили, що жінка нещодавно родила.
Матір пояснила, що дитина кричала, тому вона затулила їй рот хусткою.
Судово-медична експертиза установила, що немовля померло від задухи.
Завалько додав, що жінка приховала вагітність від родичів і спеціально приїхала народжувати в Першотравневий район на узбережжя Азовського моря.
Прокуратура порушила кримінальну справу за статтею 117 (“Навмисне вбивство матір’ю своєї власної дитини”) Кримінального кодексу, яка передбачає покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі терміном до п’яти років.
Терористи стратили російських дипломатів
В інтернеті за авторством організації “Аль-Каїда в Іраку” розміщене повідомлення про страту чотирьох співробітників посольства Росії в Іраці, захоплених у заручники.
На сайті також розміщено відеозапис зі сценою страти. Двом росіянам відрубали голови, третього застрелили. Як відомо, у результаті нападу на автомобіль російського посольства в Багдаді 3 червня загинув співробітник посольства РФ Віталій Титов, нападники викрали третього секретаря посольства Федора Зайцева і співробітників посольства Рината Агліуліна, Анатолія Смірнова, Олега Федосєєва.
Вирок було виконано, оскільки минув термін ультиматуму, висунутого Москві. Російський уряд “не відгукнувся на умови звільнення своїх дипломатів і тим самим ні в гріш не оцінив життя своїх громадян”, — зазначалося в заяві терористів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору