Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 14-травня, 2009, 11:289 prov 1 006
У 27-му турі чемпіонату України з футзалу у вищій лізі МФК “Рівне” вдома приймав донецький “Шахтар”. Суперники займають протилежні частини турнірної таблиці: гості — друге зверху, а господарі — друге знизу. Як і слід було чекати, більш імениті суперники взяли гору — 5:2 (1:1). Саме рівняни першими вийшли вперед відзначився Едуард Петрик. Проте клас є клас. Донеччани не тільки відігралися, але й змогли перемогти. У другому таймі ще один м’яч у складі МФК “Рівне” забив Едуард Петрик. Результати решти ігор: “Планета-Міст” — “СумДУ-Артмотор” — 3:2, “Ураган” — “Моноліт” — 2:1, “Кардинал” — “Тайм” — 1:7, “Локомотив” — “Контингент” — 2:”, “Єнакієвець — “Марріон” — 11:5. У турнірній таблиці перше місце посідає львівський “Тайм” — 68 очок. МФК “Рівне” — на передостанньому (чотирнадцятому) місці, маючи у своєму доробку 14 очок.
***
У суботу відбувся черговий тур чемпіонату України з футболу у другій лізі. Рівненський “Верес” зустрічався у Львові з місцевим клубом “Карпати-2” і здобув перемогу 2:1 (1:1). Господарі першими відкрити рахунок. Проте гості змогли не лише зрівняти його, а й здобути перемогу. У складі рівнян відзначилися Олександр Гергелюк та Олександр Гаврилюк.
Результати решти ігор: “Дніпро” — МФК “Миколаїв” — 0:0, ЦСКА — “Нива” (Вінниця) — 2:1, “Нива” (Тернопіль) — ФК “Коростень” — +:-, “Динамо” — “Арсенал” — 0:0, “Буковина” — “Єдність” — 1:0, “Бастіон” — “Нафком — 1:1.
Лідирує у чемпіонаті тернопільська “Нива” — 58 очок. У “Вереса” 35 пунктів та дев’яте місце. У суботу рівняни прийматимуть іллічівський “Бастіон (37 очок та восьме місце).
***
Після третього туру чемпіонату області у першій лізі визначився лідер — кузнецовський “Ізотоп-РАЕС”. Атомники мають стовідсотковий результат — 9 очок. Черговою “жертвою” кузнецовської команди став ФК “Вельбівно” — 2:1 (юнаки 4:2). Результати решти матчів: “Волинь-Цемент” — “Сокіл” — 3:2 (0:11), “Гоща-АМАКО” — “Случ” — 1:2 (0:2), “Маяк” — “Славія” — 2:2 (перенос), “Варіант” — “Хімік” — 0:0 (0:1). Поєдинок між ”ОДЕКом” та ”Хіміком” відбудеться пізніше.
У другій лізі двовладдя — по сім пунктів у володимирецької “Енергії” та рівненського “Водника”. Результати матчів: “Фортуна” — ФК “Смига” — 3:0, “Водник” — “РОКО” — 2:0, “Горизонт” — “Сатурн” — 0:1, “Горинь” — “Фіалка” —2:0, “МлинКов” — “Енергія” — 2:2.
***
Дві нічиї на старті — так розпочав чемпіонат України з футболу серед аматорів оржівський “ОДЕК”. Спершу чемпіон області розійшовся миром на виїзді з “Ірпінем” (0:0), а потім вдома не дав ради боярському “Зеніту” — 0:0.
***
У середу відбулися три з чотирьох поєдинків 1/4 розіграшу Кубка області з футболу. В них зафіксували такі результати: ”Маяк” (Сарни) — ”Гоща-АМАКО” — 0:1, ”Волинь-Цемент” (Здолбунів) — ”Ізотоп-РАЕС” (Кузнецовськ) — 0:3, ФК ”Підлужжя” (Дубенський район) — ”Славія” (Рівне) — 2:2. Повторні поєдинки відбулися 13 травня. Цього ж дня оржівський ”ОДЕК” провів перший матч із рівненським ”Хіміком”.
***
Гандбольний клуб ”Рівне” став бронзовим призером чемпіонату України у вищій лізі. Це сталося після технічної перемоги над київським ”Університетом” (10:0 та 10:0), який через фінансові проблеми не приїхав до Рівного. Підопічні Юрія Басюка набрали 22 пункти з 40. Перше місце — у харківської команди ”СКІФ-Панацея-ШВСМ” — 27 очки, на другому — тернопільський ”Економунівер” — 23.
***
17 травня 2009 р. о 16:00 у Львові на стадіоні СКА відбудеться кваліфікаційний відбір особистого чемпіонату Європи зі спідвею. У ньому беруть участь спортсмени з Італії, Німеччини, Латвії, Польщі, Росії, Словенії, Словаччини, Чехії, України. Нашу державу представлятимуть Володимир Дубінін та Андрій Карпов.
***
У с. Жадківка Корецького району пройшов третій етап чемпіонату України з мотокросу у класі мотоциклів „Хобі” та на мотоциклах з колясками. Станіслав Огороднік зі СТК „Трофімов” посів третє місце з-поміж 36 учасників у класі мотоциклів „Хобі”. Переможцями серед „колясочників” з водяним охолодженням двигуна стали кияни Петро Горбатенко та Роман Василяка, а на мотоциклах з повітряним охолодженням — бердичівці Ігор Бенедюк та Віталій Висоцький.
***
У Білій Церкві відбулися змагання кубка України з велоспорту-шосе серед чоловіків та чемпіонат України серед дівчат та юніорок, на яких успішно виступили вихованці спортивного товариства ”Колос” Віталій Сімінський (5 місце) та учениця ДЮСШ №4 Ольга Шекель (3 місце). Тренує спортсменів заслужений тренер України Анатолій Чаюк.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору