Рівне:

Створення та просування сайтів

Що новенького?

Що новенького? 06-лип, 2006, 10:089 prov 1 114
Демидівка
На базі санаторію «Хрінники» відбувся перший відкритий обласний дитячий фестиваль патріотичної пісні «Наша слава козацькая не вмре, не загине». У ньому взяли участь більше 150 учасників віком від 7 до 17 років, котрі відроджують і пропагують патріотичні пісні українського народу. Причому, до юних митців Рівненщини приєдналися їхні ровесники із Волині і Тернопільщини.

Кузнецовськ
У приміщенні міськвиконкому відбулася науково-практична конференція “Основний Закон України: його роль у становленні державності та демократизації суспільства”. Ініціаторами проведення конференції стали відділ з гуманітарних питань та внутрішньої політики та міські організації політичних партій.
Учасниками конференції були представники міських організацій політичних партій та громадських організацій міста Кузнецовська, викладачі філій вищих навчальних закладів, депутати міської ради, працівники Кузнецовської міської ради та її виконавчого комітету, представники ЗМІ.

Млинів
Більше десяти випускників загальноосвітніх шкіл райцентру і районної гімназії на святі випускного вечора отримали грошові премії районної ради за успіхи в обласних олімпіадах, творчих конкурсах, спортивних змаганнях.

Острог
Минулої п’ятниці депутати Острозької районної ради висловили недовіру голові Острозької райдержадміністрації Юрію Чумаку. Причина такого рішення депутатів – зниження показників соціально-економічного розвитку району. За це рішення проголосувало 35 депутатів із 41 присутнього у залі, шестеро — утримались.

Рівне
Чотири апарати „штучна нирка” отримала Рівненська обласна клінічна лікарня. На сьогодні 62 хворих області із хронічною нирковою недостатністю регулярно потребують замісного лікування за допомогою апарату „штучна нирка” (гемодіалізу). Зробити це можна лише в обласній лікарні, оскільки саме тут із 2003 року працює відповідна апаратура. До цього часу у лікарні було вісім таких апаратів.

Сарни
3 липня у Сарненській райдержадміністрації відбулася нарада під керівництвом голови райдержадміністрації В.Багнія на тему “Про діяльність Сарненського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за січень - червень 2006 року”. Позитивними моментами діяльності центру є налагодження співпраці з ТОВ “Технобуд”, що дозволило протягом трьох останніх років перераховувати кошти для 85 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Крім цього, в районі створено службу роботи з ін’єкційними споживачами наркотиків.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору