Рівне:

Створення та просування сайтів

СПАЛИЛИ ПАРТІЙНІ КВИТКИ

Актуально 13-лип, 2006, 10:269 prov 972
Рівненський обласний осередок Всеукраїнської громадської організації “Антикримінальний вибір”, очолюваний Сергієм Штурхецьким, організував для місцевих засобів інформації в Рівненському Будинку вчених прес-конференцію у зв’язку з останніми суспільно-політичними подіями в Україні та проміжними результатами перевірки звернення цієї організації до правоохоронних органів щодо виявлених фактів службових зловживань.
У прес-конференції разом із Сергієм Штурхецьким узяв участь колишній голова міської організації Соціалістичної партії та колишній редактор газети “Рівненський діалог” Сергій Луценко. Обоє вони, як члени СПУ, зачитали заяви про вихід із партії тому, що її керівництво, керуючись винятково власними корисливими мотивами, підтримало створення так званої Антикризової коаліції, а альянс регіоналів, комуністів і соціалістів є нічим іншим, як спробою реанімації кучмізму в Україні. І Луценко, і Штурхецький закликали всіх людей, яким небайдужі ідеали демократії і свободи, долучитися до Всеукраїнської громадської організації “Антикримінальний вибір”, яка прагне об’єднати всі здорові сили українського суспільства для викорінення корупції та тіньових схем у владі. Вони також у присутності представників ЗМІ спалили свої партійні квитки та відповіли на запитання.
На прес-конференції Сергій Луценко та Сергій Штурхецький назвали й факти антизаконних дій працівників прокуратури та міліції та закликали журналістів до консолідації й чесної праці в ім’я утвердження ідеалів демократії.
Василь КОНОПЕЛЬКО,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору