Рівне:

Створення та просування сайтів

Закон один для всіх, в тому числі і для депутатів, - стверджує «Антикримінальний вибір»

Останні новини 05-гру, 2008, 13:019 prov 1 149
Другого грудня у Рівному сталося ДТП. Автомобіль Ауді Q-7 поблизу Покровського собору на пішохідному переході збив 19-річну рівнянку. За повідомленнями свідків аварії та рівненських ЗМІ, за кермом автомобіля перебував депутат Рівненської міської ради Мирослав Берташ син голови обласної організації “Партії Регіонів», екс-нардепа Василя Берташа.
Рівненський обласний осередок громадської організації «Антикримінальний вибір» оприлюднив заяву, у якій вважає «неприпустимим те , що відбувається на дорогах, особливо, якщо це стосується дітей можновладців чи депутатів різних рівнів». АКВ звертається до правоохоронних органів з вимогою максимально об'єктивно та неупереджено поставитися до розслідування даного ДТП та притягнути винних до відповідальності.
Оскільки за повідомленням рівненських ЗМІ, місцеві адвокати відмовляються захищати права постраждалої рівнянки, РОО ВГО «Антикримінальний вибір» обіцяє у разі потреби надати юридичну допомогу постраждалій дівчині.
Також громадські активісти звертають увагу правоохоронців на необхідності більш активних дій стосовно регулювання дорожнього руху на найбільш активних, а через те і аварійно-небезпечних перехрестях обласного центру.
«Аналіз ДТП з тяжкими наслідками, - йдеться у заяві «Антикримінального вибору», - вказує, що на тому перехресті потрібно вживати відповідних заходів з боку ДАІ та відповідних служб безпеки дорожнього руху».
«Це питання не політичне, це питання життя рівнян,» - підсумовують громадські активісти, —повідомляє прес-служба Антикримінального вибору.
Схожі новини
Коментарі - всього 1

ivan kurianik 05-гру, 15:26

закон повинен бути виконаний у повному обсязі
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору